Merhaba elimde RX 560 var ekran kartımın FSR 2.0 veya FSR 3.0 destekler mi?
Nasıl yav ben bir yerde gördüm 3.0 desteklemeyecek rx 500 serisi diyordu tekrar bakayım hemen.Şimdi baktım 3.0 destekliyor anladığım kadarıyla çünkü yazıda RX 500 ve üzeri destekliyor yazıyor.
Frame generation desteği yok ama 3.0 gelecek sanırım.FSR 2.0 var fakat FSR 3.0 olmayacak.![]()
Yanlış bilgi girmişler sanırım. Bahsettiğiniz şekilde sadece rx 590'a gelecekmiş. 560'lara da bir zahmet gelmesin daha ne kadar güçlü yapabilirler ki o kadarcık kartı. AMD'nin sitesinden:Frame generation desteği yok ama 3.0 gelecek sanırım.
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling ONLY | |
AMD | NVIDIA |
Supported: AMD Radeon™ RX 590 and above Recommended: AMD Radeon™ RX 5000 Series and above | Supported: NVIDIA GeForce® GTX 10 Series and above Recommended: NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above |
Yanlış bilgi girmişler sanırım. Bahsettiğiniz şekilde sadece RX 590'a gelecekmiş. 560'lara da bir zahmet gelmesin daha ne kadar güçlü yapabilirler ki o kadarcık kartı. AMD'nin sitesinden:
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling ONLY AMD NVIDIA Supported:
AMD Radeon™ RX 590 and above.
Recommended:
AMD Radeon™ RX 5000 Series and aboveSupported:
NVIDIA GeForce® GTX 10 Series and above.
Recommended:
NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above
Yanlış bilgi girmişler sanırım. Bahsettiğiniz şekilde sadece RX 590'a gelecekmiş. 560'lara da bir zahmet gelmesin daha ne kadar güçlü yapabilirler ki o kadarcık kartı. AMD'nin sitesinden:
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling ONLY AMD NVIDIA Supported:
AMD Radeon™ RX 590 and above.
Recommended:
AMD Radeon™ RX 5000 Series and aboveSupported:
NVIDIA GeForce® GTX 10 Series and above.
Recommended:
NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above
FSR 2.0 var fakat FSR 3.0 olmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.