@Demir selim güçlü kart derken? Kime göre? Neye göre? Hangi performansına göre? Hangi çözünürlük ve hangi ayarlara göre? Bana göre RX 570 artık para verip alınabilecek bir kart değildir. Elde varsa gittiği yere kadar kullanılabilir. Kısacası RX 570 artık güçlü bir kart değildir.
Asıl güçsüz dersek kime göre neye göre 570 daha ne yapsın tamam şu an belki piyasası uçuyor ama kart şu an çoğu oyunlarda tatmin ediyor gerek Hitman 3 olsun gerek RDR2 olsun.
O zaman 1070'ler falan artık öldü 3060 Ti çok güçlüyken 570 sadece güçlü bir kart rakip olarak tanıtılan kartlar bile değiller o zaman 3090 la kıyaslarsak 3060 Ti da alınmaz ben 570 3060 Ti'le denk demedim 3060 Ti 8yıl giderse 570 4yıl gider.
İdare eder bir karttır. "Güçlü" tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şu anda hala en yaygın çözünürlük 1080P ve AMD/NVIDIA gibi üreticilerin bu çözünürlük için çıkardıkları son kartlar RX 6600 ve RTX 3060 serileri. RX 570 bu çözünürlük için artık minimum gereksinime doğru yavaş yavaş kayıyor. Üzecek bir kart mı? Tabii ki hayır.
İdare eder bir karttır. "güçlü" tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şu anda hala en yaygın çözünürlük 1080p ve AMD/NVIDIA gibi üreticilerin bu çözünürlük için çıkardıkları son kartlar RX 6600 ve RTX 3060 serileri. RX 570 bu çözünürlük için artık minimum gereksinime doğru yavaş yavaş kayıyor. Üzecek bir kart mı? Tabii ki hayır.
Hocam benim için güçlü olması yeterli kart zaten gayet memnun ediyor beni güçlü mü diye soruyorum adam bana 3060 Ti aynı fiyatta da ben mi almadım sizce nasıldır 570 güçlü hocam sizin bilginize güvenerek soruyorum.
Hocam benim için güçlü olması yeterli kart zaten gayet memnun ediyor beni güçlü mü diye soruyorum adam bana 3060 Ti aynı fiyatta da ben mi almadım sizce nasıldır 570 güçlü hocam sizin bilginize güvenerek soruyorum.
Çıktığı döneme, satıldığı fiyata ve yaşına göre güçlü bir kart evet. RX 570 hiçbir zaman zayıf bir kart olmadı. FSR ile bir süre daha idare edilir sonrasında yükseltmekte fayda var. Oyunların gereksinimleri bayağı arttı.
Çıktığı döneme, satıldığı fiyata ve yaşına göre güçlü bir kart evet. RX 570 hiçbir zaman zayıf bir kart olmadı. FSR ile bir süre daha idare edilir sonrasında yükseltmekte fayda var. Oyunların gereksinimleri bayağı arttı.
Günümüzde 1050 Ti işi bitti farkındaysanız. 720p Low ayarda zorlanmaya başladı. Onun bir üstü RX 570. Diyorsunuz 3-4 yıl gider. Ben resident evil 5 oynasam GT 730 da 4 yıl gider. GTA 5 oynasam GT 1030 ile 2025 yılına gelirim. Bu mudur gelecekteki oyunları oynama mantığı? Bizzat kullanıcısı olarak RX 570'in zamanı bitiyor onu anlatıyorum.
@AtakanAram saçma bir kıyaslama olmuş. Asıl saçmalık güçlü mü? Değil mi? Sorusuyla başlıyor. RX 570 günümüzde giriş seviyesi bir karttır. Ve önce ki yorumumda açık ve net şekilde ekran kartı gücünün oyundan oyuna değiştiğini belirttim. 2022 ve daha sonrası için RX 570 uygun bir ekran kartı değildir. Elinde olan gittiği yere kadar kullanabilir. Ancak kesinlikle para harcanacak bir kart değildir. Bunu belirtmek istedim. Daha önce ki yorumlarımda aynı şekildedir.
570 döneminde arada ve arafta kalan üvey evlat oldu. Mining yapıldığı dönemlerde 580'ler rağbet gördü 580 bulamayanlar 590'a geçti onları da alamayanlar genelde 570 kullanıcısı oldu. Zamanında 700 TL'ye aldım parasına göre mükemmel bir karttı. Şu an 1650 Super alan hala varsa bu kartta da iş bitmemiş demektir.
@AtakanAram saçma bir kıyaslama olmuş. Asıl saçmalık güçlü mü? Değil mi? Sorusuyla başlıyor. RX 570 günümüzde giriş seviyesi bir karttır. Ve önce ki yorumumda açık ve net şekilde ekran kartı gücünün oyundan oyuna değiştiğini belirttim. 2022 ve daha sonrası için RX 570 uygun bir ekran kartı değildir. Elinde olan gittiği yere kadar kullanabilir. Ancak kesinlikle para harcanacak bir kart değildir. Bunu belirtmek istedim. Daha önce ki yorumlarımda aynı şekildedir.
2022 de ne çıktı da 570 para harcanmaz oldu 470 ve üstünün hala alınmasında bir sıkıntı yok altı problem.
Bence artık konu kapansın gereksiz uzadı kardeşim kartında hala güzel ve güçlü bir kart 3yıla kadar kafan rahat ardına bile bakma 3yıl sonra artık 4000 serisi gelirse 3070'e falan geçersin belki iyi geceler.