Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 20 Eylül 2022 #31 The Prodigy dedi: Display-Port daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım yani sonradan bir sorun olmaz değil mi? Ve RDR 2 filan oynamak istiyorum ısınmaz herhalde. The Prodigy dedi: DisplayPort daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. ASUS kart kaç TL peki? Genişletmek için tıkla... 2000 TL denmişti ancak pazarlık yapmadım.
The Prodigy dedi: Display-Port daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım yani sonradan bir sorun olmaz değil mi? Ve RDR 2 filan oynamak istiyorum ısınmaz herhalde. The Prodigy dedi: DisplayPort daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. ASUS kart kaç TL peki? Genişletmek için tıkla... 2000 TL denmişti ancak pazarlık yapmadım.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Eylül 2022 #32 Alheratzz dedi: Anladım yani sonradan bir sorun olmaz değil mi? Ve RDR 2 filan oynamak istiyorum ısınmaz herhalde. 2000 TL denmişti ancak pazarlık yapmadım. Genişletmek için tıkla... Medi ayarlarda 60 fps oynatır gibi gözüküyor 75 derece olur yaklaşık. Asus kartta mining yapılmamış olsa asus fakat şu durumda sıcaklıklara dikkat edin.
Alheratzz dedi: Anladım yani sonradan bir sorun olmaz değil mi? Ve RDR 2 filan oynamak istiyorum ısınmaz herhalde. 2000 TL denmişti ancak pazarlık yapmadım. Genişletmek için tıkla... Medi ayarlarda 60 fps oynatır gibi gözüküyor 75 derece olur yaklaşık. Asus kartta mining yapılmamış olsa asus fakat şu durumda sıcaklıklara dikkat edin.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 20 Eylül 2022 #33 The Prodigy dedi: Display-Port daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. Asus kart kaç Tl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam satan kişi Hdmi çalışmayan karttan bahsediyorum çok fazla video ve fotoğraf attı referans için sanırsam. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-09-20 at 21.22.11.jpeg 56 KB · Görüntüleme: 33 WhatsApp Image 2022-09-20 at 21.22.10.jpeg 46,5 KB · Görüntüleme: 40 WhatsApp Image 2022-09-20 at 21.25.01.jpeg 131,2 KB · Görüntüleme: 39
The Prodigy dedi: Display-Port daha iyi hocam çalışıyorsa sorun çıkmaz. Asus kart kaç Tl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam satan kişi Hdmi çalışmayan karttan bahsediyorum çok fazla video ve fotoğraf attı referans için sanırsam.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Eylül 2022 #34 Alheratzz dedi: Hocam satan kişi Hdmi çalışmayan karttan bahsediyorum çok fazla video ve fotoğraf attı referans için sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynı karttan birden fazla mı varmış elinde ve onlarda da mı hdmi arızası varmış?
Alheratzz dedi: Hocam satan kişi Hdmi çalışmayan karttan bahsediyorum çok fazla video ve fotoğraf attı referans için sanırsam. Genişletmek için tıkla... Aynı karttan birden fazla mı varmış elinde ve onlarda da mı hdmi arızası varmış?
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 20 Eylül 2022 #35 The Prodigy dedi: Aynı karttan birden fazla mı varmış elinde ve onlarda da mı HDMI arızası varmış? Genişletmek için tıkla... Yok hocam al, sat işi yapıyormuş.
The Prodigy dedi: Aynı karttan birden fazla mı varmış elinde ve onlarda da mı HDMI arızası varmış? Genişletmek için tıkla... Yok hocam al, sat işi yapıyormuş.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Eylül 2022 #36 Alheratzz dedi: Yok hocam al, sat işi yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...580-4-gb-256-bit-ekran-karti-1052191938/detay şu kartın fiyatı bayağı iyi duruyor şu 2. Fotoğrafta neden rx 480 sorarsanız alınabilir gibi
Alheratzz dedi: Yok hocam al, sat işi yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...580-4-gb-256-bit-ekran-karti-1052191938/detay şu kartın fiyatı bayağı iyi duruyor şu 2. Fotoğrafta neden rx 480 sorarsanız alınabilir gibi
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 20 Eylül 2022 #37 The Prodigy dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...580-4-gb-256-bit-ekran-karti-1052191938/detay şu kartın fiyatı bayağı iyi duruyor şu 2. fotoğrafta neden RX 480 sorarsanız alınabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu da bir sorayım hemen al sat yapan arkadaş zaten dolaptan alacaksın sorun çıkarsa iade edersin dedi.
The Prodigy dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...580-4-gb-256-bit-ekran-karti-1052191938/detay şu kartın fiyatı bayağı iyi duruyor şu 2. fotoğrafta neden RX 480 sorarsanız alınabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu da bir sorayım hemen al sat yapan arkadaş zaten dolaptan alacaksın sorun çıkarsa iade edersin dedi.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Eylül 2022 #38 Alheratzz dedi: Teşekkürler bunu da bir sorayım hemen al sat yapan arkadaş zaten dolaptan alacaksın sorun çıkarsa iade edersin dedi. Genişletmek için tıkla... Böyle deyip el ayak çekilen de çok.
Alheratzz dedi: Teşekkürler bunu da bir sorayım hemen al sat yapan arkadaş zaten dolaptan alacaksın sorun çıkarsa iade edersin dedi. Genişletmek için tıkla... Böyle deyip el ayak çekilen de çok.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 20 Eylül 2022 #39 The Prodigy dedi: Böyle deyip el ayak çekilen de çok. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. The Prodigy dedi: Böyle deyip el ayak çekilen de çok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bulduğunuz ilan sahibi bunu yazdı.
The Prodigy dedi: Böyle deyip el ayak çekilen de çok. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. The Prodigy dedi: Böyle deyip el ayak çekilen de çok. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bulduğunuz ilan sahibi bunu yazdı.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 20 Eylül 2022 #40 Alheratzz dedi: Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. Genişletmek için tıkla... Attığım kartın satıcısı da mağaza olduğu için daha güvenli duruyor. Ayrıca daha iyi olduğu için daha mantıklı. Alheratzz dedi: Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. Hocam sizin bulduğunuz ilan sahibi bunu yazdı. Eki Görüntüle 1523269 Genişletmek için tıkla... Dxdiag ss ister misiniz ekran sekmesinden.
Alheratzz dedi: Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. Genişletmek için tıkla... Attığım kartın satıcısı da mağaza olduğu için daha güvenli duruyor. Ayrıca daha iyi olduğu için daha mantıklı. Alheratzz dedi: Evet farkındayım hocam bana da ha bire yazıyor işte inandırmak için işkillendim biraz. Hocam sizin bulduğunuz ilan sahibi bunu yazdı. Eki Görüntüle 1523269 Genişletmek için tıkla... Dxdiag ss ister misiniz ekran sekmesinden.