RX 570 4 GB alınır mı?

Bütçe
1500
Temiz RX 5xx serisi bulmak çok zor ve bu kart serisi zamanında mining için kullanıldı. Ekstradan kronik sorunları da var. Bu fiyat bandında GTX 1060 6 GB'a bakabilirsiniz.

4 GB ile mining yapan yoktur herhalde, var mıdır?
1060 gibi kartı bulamıyorum bu fiyat bandında.

RX 500 serisine kesinlikle bulaşma bence ben de senin gibi ucuz olmasından kaynaklı tercih ettim şimdi pişmanım internetten istersen araştırabilirsin WattMan hatasını rezil bir ekran kartı @333365 hocamın da dediği gibi temizini bulmak çok zor sen en iyisi NVIDIA'ya yönel.

RX 500 serisine kesinlikle bulaşma bence ben de senin gibi ucuz olmasından kaynaklı tercih ettim şimdi pişmanım internetten istersen araştırabilirsin WattMan hatasını rezil bir ekran kartı @333365 hocamın da dediği gibi temizini bulmak çok zor sen en iyisi NVIDIA'ya yönel.

Abartılacak kadar değil dediğiniz sorun. Bende 2 hafta önce RX 590 aldım WattMan alıyordum yük altında ekran falan gidiyordu. Driver ile alakalıymış. Ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok sizinkisi sorunlu da çıkabilir şans işi biraz RX 5xx serisi. Sürekli driver vs ile uğraşmak istemiyorsanız GTX 1060 alın biraz bütçe arttırıp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı