RX 570 4 GB farklı BIOS nasıl düzeltilir?

gftyfps

Picopat
Daha fazla  
Sarı siteden satın almıştım aralık ayında ama ekran kartı şu anda her gün driver silip silip duruyor. Kartın BIOS'una baktıgımda bunu gosterıyordu Sapphire RX 570 VBIOS modlanmış BIOS diye dusunuyorum bu BIOS'u silip yerine bunu kursam Sapphire RX 570 VBIOS duzelır mı?

Bence düzelir hocam. Orijinal BIOS'u bulup ekran kartınıza yeni BIOS'u yazın.

Ekran kartının suandakı sıcaklıgında sıkıntı yok 75 dereceye bıle cıkmıyor FurMark'ta ama neden farklı BIOS atılmıs sızce bir dusuncenız var mıdır acaba.

Ekran kartını 2.elden aldıysanız o satıcı kurmuş olabilir. Ancak her türlü modlanmış BIOS kullanmayın. Orijinal BIOS'u kullanmak en doğrusu.

Muhtemelen kartın sizden önceki sahibi kartı yanlış veya custom bir BIOSla modlamış. Hem kart hem de sistem sağlığınız için orijinal BIOS kullanmanızı öneririm.

Ekran kartını 2.elden aldıysanız o satıcı kurmuş olabilir. Ancak her türlü modlanmış BIOS kullanmayın. Orijinal BIOS'u kullanmak en doğrusu.

Ekran kartımın tam olarak dogru BIOS'unu nasıl bulabılırım TechPowerUp'ta baktıgımda şu anda kurulan Samsung RAM'lı ama ustte attıgım orıjınal olan Micron RAM'lı yardımcı olabılme sansınız var mıdır acaba.

GPU Z uygulamasındaki bilgileri ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?

Muhtemelen kartın sizden önceki sahibi kartı yanlış veya Custom bir BIOS'la modlamış. Hem kart hem de sistem sağlığınız için orijinal BIOS kullanmanızı öneririm.

Evet MHz degerlerıde farklı normal BIOS'a gore bende sasırmsıtım ılk aldıgımda OC yapmaya calıstıgımda otomatik kısıtlıyordu beni.

GPU Z uygulamasındaki bilgileri ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• bios.PNG
    198,7 KB · Görüntüleme: 26
Ekran kartının suandakı sıcaklıgında sıkıntı yok 75 dereceye bıle cıkmıyor FurMark'ta ama neden farklı BIOS atılmıs sızce bir dusuncenız var mıdır acaba.

TechPowerUp'taki kartının stock değerleri ile CPU-Z uygulamasında karşılaştır, belli ediyor zaten kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…