keremkocatepe Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 RAM Corsair Vengeance 8GB 3200MHz Ekran kartı RX 570 Anakart B450M S2H İşlemci Ryzen 5 1600 AF Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli. Dosya Ekleri furmark1.png 163,2 KB · Görüntüleme: 52
Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli.
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 keremkocatepe dedi: Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Ayarını kaçırmadıktan sonra sorun olmaz MSI Afterburner ile yapabilirsin.
keremkocatepe dedi: Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli. Genişletmek için tıkla... Ayarını kaçırmadıktan sonra sorun olmaz MSI Afterburner ile yapabilirsin.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 14 Nisan 2023 #3 Bir şey olmaz. Korkarak da overclock yapılmaz.
akane Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Nisan 2023 #4 MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak gibi yazilimlar ile kısmı MHz artisi yapabilirsiniz. 4 GB bir kart icin bence fazla voltaj verilip OC yapilmasina gerek yok.
MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak gibi yazilimlar ile kısmı MHz artisi yapabilirsiniz. 4 GB bir kart icin bence fazla voltaj verilip OC yapilmasina gerek yok.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 MSI Afterburner ile yapabilirsin başka programlarda vardır araştırsan bulursun yabancı kaynaklarda falanda var.
MSI Afterburner ile yapabilirsin başka programlarda vardır araştırsan bulursun yabancı kaynaklarda falanda var.
5 595480 Centipat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 669 Çözümler 2 14 Nisan 2023 #6 keremkocatepe dedi: Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner içinde otomatik OC kısmı var orayı deneyebilirsiniz. Fakat ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum.
keremkocatepe dedi: Ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bir sıkıntı vesaire olur mu bilmiyorum. Önerilere açığım. Evet 5FPS bile yeterli. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner içinde otomatik OC kısmı var orayı deneyebilirsiniz. Fakat ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum.