Öncelikle iyi forumlar dilerim herkese. RX 570 4GB modeline sahibim. GTX 1650S'e geçmeye değer mi? Bana değmez gibi geliyor ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce işlemci değiştirmek daha mantıklı olmaz mı? i3-9100F'e CPU'm var i3 10100F'e geçebilirim mesela. Daha mantıklı bir yükseltme olmaz mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Eğer bütçen yetiyorsa buna bile geçebilirsin. RX 570 ve 1650S arasında pek fark olmasa da RX570 ile bununla aralarında çok fark var.
10 FPS için 2000 TL vermek mantıklı gelmiyor açıkçası. İşlemci değiştirirsem daha yüksek RAM MHz'lerine ulaşacağım ve 8 Thread sayesinde CPU'ya yük bindiren oyunlarda daha fazla FPS alacağım.
MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Performans olarak dediğinize pek katılmıyorum. Çoğu oyunda kafa kafayalar. Soğutma konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum 75 dereceyi geçtiği olmuyor kartımın. 2000 TL vermek mantıklı gelmiyor kısaca az bir fark için.