Öncelikle iyi forumlar dilerim herkese. RX 570 4 GB modeline sahibim. GTX 1650S'e geçmeye değer mi? Bana değmez gibi geliyor ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce işlemci değiştirmek daha mantıklı olmaz mı? i3-9100F'e CPU'm var i3 10100F'e geçebilirim mesela. Daha mantıklı bir yükseltme olmaz mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Performans olarak dediğinize pek katılmıyorum. Çoğu oyunda kafa kafayalar. Soğutma konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum 75 dereceyi geçtiği olmuyor kartımın. 2000 TL vermek mantıklı gelmiyor kısaca az bir fark için.
Asus Prime H410m-k Intel 10.nesil Ddr4 Dvi Vga Usb arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus Prime B460M-K Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B460M-K Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus Prime B460-Plus Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.