RX 570 4G VS 1050 Ti

emreji61

Kilopat
Arkadaşlar elimde FX 6300 işlemci var. Ekran kartı yükseltmesi yapacağım ikisini de aynı fiyata ikinci el buldum. Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

RX 570 daha iyi ama darboğaz yapar.

Arkadaşlar elimde FX 6300 işlemci var. Ekran kartı yükseltmesi yapacağım ikisini de aynı fiyata ikinci el buldum. Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
Rx 570.Mining yapılmamış al.Miningli kartlar sıkıntı çıkarabilir.

Benim tercihim nvidia fakat rx 570 daha yüksek fps değerleri veriyor. Yaklaşık 15fps daha yüksek alırsın. Nvidia, amd'ye göre daha az ısınır.

Tabii ki RX 570 tercih etmelisiniz. 1050 Ti RX 570'in performans olarak çok uzağında. YouTube'dan testlerine bakabilirsiniz.

Yaklaşık 15 FPS daha yüksek alırsın.

Dostum RX 570 1050 Ti'dan %60-70 daha performanslı bir kart. 1050 Ti ile düşük ayarlarda 60 FPS zor gördüğün oyunlarda, RX 570 ile yüksek-ultra ayarlarda 60 FPS oynuyorsun.

Bütçeniz uygunsa vatandan RX 570 alın. Asus Rog Strix modeli indirimde 1048TL. Bütçeniz yoksa ikinci elde mining yapılmamış olmasından emin olun. Bayağı başınız ağrır. Mesela daha dün RX 480 Rog Strix aldım. Mining olmadığından emin olmasaydım Vatandan sıfır 570 alacaktım 200TL daha ekleyerek. Tanıdık vs ise alınır ama direk bu ucuzmuş deyip ilana atlarsanız sıkıntı büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…