14 Kasım 2021 Mesaj: 2 Merhaba, ex 570 8 GB ekran kartım var mining yapmak mantıklı mı diye merak ediyorum. Mining ile ilgili fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla...
Merhaba, ex 570 8 GB ekran kartım var mining yapmak mantıklı mı diye merak ediyorum. Mining ile ilgili fazla bilgim yok.
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 14 Kasım 2021 #2 Mantıklı Skyming5345 dedi: Merhaba, ex 570 8 GB ekran kartım var mining yapmak mantıklı mı diye merak ediyorum. Mining ile ilgili fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun oynamiyorsaniz veya arada oyun oynamiyorsan hiveos u öneririm daha yüksek gelir elde edersiniz Son düzenleme: 16 Kasım 2021
Mantıklı Skyming5345 dedi: Merhaba, ex 570 8 GB ekran kartım var mining yapmak mantıklı mı diye merak ediyorum. Mining ile ilgili fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Eğer oyun oynamiyorsaniz veya arada oyun oynamiyorsan hiveos u öneririm daha yüksek gelir elde edersiniz
KS KS S Skyming5345 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 622 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #3 Karusd dedi: Mantıklı Eğer oyun oynamiyorsaniz veya arada oyun oynamiyorsan hiveos u öneririm daha yüksek gelir elde edersiniz Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum
Karusd dedi: Mantıklı Eğer oyun oynamiyorsaniz veya arada oyun oynamiyorsan hiveos u öneririm daha yüksek gelir elde edersiniz Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum