RX 570 8 GB modeli var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varsa tercih edilebilir ancak 8 GB RAM alındığında, bir üst GPU'nun fiyatına yaklaşıyorsa yani RX 580 gibi, alınmamalı, RX 580 4 GB tercih edilmeli.

580/570 ve 480/470 ultra karti. Her oyunu Ultra ve 1080P'de oynatiyor. Neredeyse tum oyunlari ultra ve 1080P'de 60+ FPS'de oynatiyor. Ayrica ben su an HD 4650 ile 1080P ultra dusukte 20 FPS oynuyorum. RX 580 ile ultra ve 1080P'de en en en en en en agir oyunda 40 FPS oynarim yani ne var ki ?

Birşey daha ekleyelim. 1080P için en hesaplı ve fiyatına göre en iyi performanslı çözüm, açık ara RX 470 4GB. E tabi para dert değilse 8GB RAM kapasiteli al ama RX 480 veya RX 580 olsun.

40 FPS biraz az kalıyor ama
Fazla FPS gözümü yorar diyenler için doğru.

Ultra son detaylarda oynamasına direk olarak VRAM etki etmez. Temel güç GPU gücü. Ghost Recon oyununda Ultra detaylarda RX 580 8 GB modeli 35 FPS ancak veriyor.
Hocam Ghost Recon Wildlands daha çıkışını yaptığı ilk haftada( PC platformu için konuşuyorum) 9 GB güncelleme alan , rezalet optimizasyon problemleri olan bir oyun. Yavaş yavaş güncellemeler ile birlikte kendine geliyor oyun. Daha ilk zamanlarda 1070 bile can çekişiyordu.
Yani dolayısı ile bu oyun baz alınarak konuşulmamalı bence.

Ayrıca kendimden örnek vermek gerekir ise ben oyunlarda RX 480 i 1080p çözünürlükte kullanmak için aldım fakat gördüm ki FULL HD çözünürlük bu kartlar için leblebi çekirdek , dolayısı ile 1440p de kullanıyorum. Battlefield 1 den tutunda ROTTR,Forza horizon 3 , Doom, GTA 5 , Witcher 3, Resident Evil 7,Shadow of Mordor ve daha bir çok oyunda 1440p de ultra detaylarda rahatlıkla altından kalkabiliyor bu nedenle olmuşken 8GB olsun bence.

Rezalet bir optimizasyonu olmadığı sürece en ağır oyunda bile bu saydığınız kartlar ile 40FPS ye bile inanın düşmüyorsunuz zaten.
1440p ultra detaylarda bile 45 FPS nin üzerinde seyrediyor bir çok Triple-a oyun.

Her oyun için genelleme yapmamak lazım diyorum. Yoksa bu kartlar 1080P için yeterli.
Tabi canım sonuçta bu seviye kartları alacak adam FULL HD monitöre bağlayıp kullanacaktır büyük ihtimalle.

Hocam benim monitör 768p ondan dolayı RX 580/480 gereksiz gibi geliyor.768p ekrandada VSR`ı kullanıp yükselticem.Zaten önceki bilgisayar rezalet olduğu için bünye kaldırmaz 1080p ultrayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…