Monitörü ilerde değiştiririm büyük ihtimalle...Rezalet bir optimizasyonu olmadığı sürece en ağır oyunda bile bu saydığınız kartlar ile 40FPS ye bile inanın düşmüyorsunuz zaten.
1440p ultra detaylarda bile 45 FPS nin üzerinde seyrediyor bir çok Triple-a oyun.
Tabi canım sonuçta bu seviye kartları alacak adam FULL HD monitöre bağlayıp kullanacaktır büyük ihtimalle.
768p çözünürlük için GTX 750 ti bile yeterde artarHocam benim monitör 768p ondan dolayı RX 580/480 gereksiz gibi geliyor.768p ekrandada VSR`ı kullanıp yükselticem.Zaten önceki bilgisayar rezalet olduğu için bünye kaldırmaz 1080p ultrayı.
Gel sarılalım aynı acı... E5200 , GT9600Benim ultra takintimin nedenini aciklayacagim simdi. Benim hic bir zaman guclu bir bilgisayarim olmadi. HD 4650 ve Q8400 kullaniyorum. Monitorum 1080P, oyunlari ultra low'a cekmem gerekiyor. Mesela en sevdigim iki oyun olan World Of Warships ve War Thunder'i en en dusuk ayarda oynamak zorundayim. Hatta War Thunder'de en dusuk grafik low olarak geciyor. Ben ozel ayarlara girip eski grafik karti denen ayari aciyorum. Bu normalde acilmaz. Cunku oyun pepe oyununa donuyor. Grafik o kadar berbat oluyor ki sanki 100 MB'lik oyun oynuyorum. Bu yuzden hep keske bir bilgisayarim olsa da bir kerecik su oyunu ultraya elimi korkmadan sona dayayip gercekmiscesine oynayayim dedim ama hala nasip olmadi. Hala hic bir oyunu oynayamiyorum.
HD 4650, Q8400
Hocam sizde bir gün şöyle orta veya üst seviye bir sistem toplarsınız , oyunları çok düşük detaylarda oynamanın acısını bir güzel çıkartırsınız inşallah.Benim ultra takintimin nedenini aciklayacagim simdi. Benim hic bir zaman guclu bir bilgisayarim olmadi. HD 4650 ve Q8400 kullaniyorum. Monitorum 1080P, oyunlari ultra low'a cekmem gerekiyor. Mesela en sevdigim iki oyun olan World Of Warships ve War Thunder'i en en dusuk ayarda oynamak zorundayim. Hatta War Thunder'de en dusuk grafik low olarak geciyor. Ben ozel ayarlara girip eski grafik karti denen ayari aciyorum. Bu normalde acilmaz. Cunku oyun pepe oyununa donuyor. Grafik o kadar berbat oluyor ki sanki 100 MB'lik oyun oynuyorum. Bu yuzden hep keske bir bilgisayarim olsa da bir kerecik su oyunu ultraya elimi korkmadan sona dayayip gercekmiscesine oynayayim dedim ama hala nasip olmadi. Hala hic bir oyunu oynayamiyorum.
HD 4650, Q8400
Arkadaşlar RX 470/480/570/580 kartların üzerindeki GPU belli zaten. Ultracıların seçimi olamayacakları aşikar.
O oyun Nvidia seviyor.Ultra son detaylarda oynamasına direk olarak VRAM etki etmez. Temel güç GPU gücü. Ghost Recon oyununda Ultra detaylarda RX 580 8 GB modeli 35 FPS ancak veriyor.