RX 570 8 GB modeli var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Monitörü ilerde değiştiririm büyük ihtimalle...
 
Hocam benim monitör 768p ondan dolayı RX 580/480 gereksiz gibi geliyor.768p ekrandada VSR`ı kullanıp yükselticem.Zaten önceki bilgisayar rezalet olduğu için bünye kaldırmaz 1080p ultrayı.
768p çözünürlük için GTX 750 ti bile yeterde artar ama tabi ki de VSR teknolojisini kullanabilirsiniz.
 
LG 24MN48A 24"61 Ekran HD USB Movie LED Ekran Fiyatı bir de bu monitörde VSR herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?
 
Benim ultra takintimin nedenini aciklayacagim simdi. Benim hic bir zaman guclu bir bilgisayarim olmadi. HD 4650 ve Q8400 kullaniyorum. Monitorum 1080P, oyunlari ultra low'a cekmem gerekiyor. Mesela en sevdigim iki oyun olan World Of Warships ve War Thunder'i en en dusuk ayarda oynamak zorundayim. Hatta War Thunder'de en dusuk grafik low olarak geciyor. Ben ozel ayarlara girip eski grafik karti denen ayari aciyorum. Bu normalde acilmaz. Cunku oyun pepe oyununa donuyor. Grafik o kadar berbat oluyor ki sanki 100 MB'lik oyun oynuyorum. Bu yuzden hep keske bir bilgisayarim olsa da bir kerecik su oyunu ultraya elimi korkmadan sona dayayip gercekmiscesine oynayayim dedim ama hala nasip olmadi. Hala hic bir oyunu oynayamiyorum.
HD 4650, Q8400
 
Gel sarılalım aynı acı... E5200 , GT9600
 
Hocam sizde bir gün şöyle orta veya üst seviye bir sistem toplarsınız , oyunları çok düşük detaylarda oynamanın acısını bir güzel çıkartırsınız inşallah.

Hocam bende sistemi zaman içerisinde (2001 yılında ben çocukken toplanmış olan celeronlu sistem hariç) yükselte yükselte buralara gelebildim ancak. Mesela ekran kartı olarak ilk zamanlarda HD 3650 ile yola başladım daha sonra HD5570-GTX 650-GTX750ti -R9 380-Rx470-Rx480.
Aynı şekilde işlemci olarak ta Athlon x4 635-Fx 6300-Fx 8350.
 
Son düzenleme:
Benim sistem yukseltmem aynen soyleydi; Intel Pentium (Hangisi bilmiyorum o zaman cocuktum.), ekran kartini bilmedigim 2 GB RAM'li sistemden gecen sene HD4650 ve Q8400'e gectim. Sukur bari bu var.
@William Blazko Hocam bu gidisle bana bilgisayar hep hayal kalacak. Para mi var ki cebimizde? Belki Aralik gibi bir sitem toplama ihtimalim var ama cok dusuk.
 
Arkadaşlar RX 470/480/570/580 kartların üzerindeki GPU belli zaten. Ultracıların seçimi olamayacakları aşikar.

Aynen katılıyorum, önümüzdeki aylarda tahminim öyle oyunlar çıkacak ki, RX 480-580 oyunları 1080p'de akıcı oynayabilmek için bol bol ayar düşürecek bu ürünlerin kullanıcıları.

Düşünün şimdi, GTX 980 kaç sene öncesinin kartı ? Ancak nVidia'nın 3 sene önceki teknolojisi ile verdiği performansı, RX 480-580 ancak verebiliyor günümüzde. GTX 980 ile RX 580 karşılaştırmalı testlerine bakın, GTX 980 teknolojisine rağmen (eski kart diyenler için) günümüzde halen RX 580'i geçtiği oyunlar var.

Yok RX'de tam DX12 desteği, var yok GTX'in eski serilerinde yarım yamalak DX12 desteği var diyenlerde, bahsi geçen iki kartın DX12 üstünde oynanmış Rise of the Tomb Rider oyun testlerini inceleyebilirler.

Zaten GTX 980 sahipleri kartlarını satıp GTX 1070'lere GTX 1080'lere geçmişler, hatta GTX 1080 kullanıp kimi oyunlarda memnun kalmayanlar bile varken, Mustafa ÇAKMAK'a katılmamak elde mi ?

Özetle RX 480 ve RX 580 teknolojik bir başarı değil, sadece AMD'nin ayağını çukurdan çıkaran genel bir başarısıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…