RX 570 8 GB nasıldır?

Bütçe
2000

yetersizbakiye

Femtopat
Daha fazla  
Soru basit yeni ekran kartı arayışındayım 1.5k ya güvenilir bir internet kafe işletmecisinden alacağım.
Ayrıca i5 3470 3.4G ile fazla darboğaz yapar mı sizce?

Soru basit yeni ekran kartı arayışındayım 1.5k ya güvenilir bir internet kafe işletmecisinden alacağım.

Eh bir kart, 1.5k ya alınabilir ama test edip al internet kafe kartı pek tercih etme taraftarı değilim.

İnternet kafeden ekran kartı dahil hiçbir sistem bileşeni alınmamalı bence.

Ben de tertemiz RX570'i 1500 liraya satmıştım kartın piyasası bu zaten. Daha temiz kişisel bir PC'de kullanılmış 570 bulursun illaki.

Cihazı tavsiye ederim, Valorant, GTA V ,CS 2 gibi oyunlarda kesintisiz kalita alabileceğin bir ekran kartı. Ancak güncellemesi gelmiyor artık. Update yok. Yerinde olsam 1500TL'yi cebime atıp 6500XT gibi ekran kartlarına para biriktirirdim. Karar senin.

İnternet kafeden ekran kartı dahil hiçbir sistem bileşeni alınmamalı bence.

Ben de tertemiz RX570'i 1500 liraya satmıştım kartın piyasası bu zaten. Daha temiz kişisel bir PC'de kullanılmış 570 bulursun illaki.

1450'ye MSI Gaming RX570 4 GB satmıştım, 4 GB ama işin ucunda tertemiz kutudan çıkan sticker ına kadar bulunan üründü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı