RX 570 8 GB vs 4 GB

274000

Hectopat
Makaleler
1
Hangisini almalıyım? 8 GB modelinde 4 GB'a nazaran düşük FPS alma ihtimalim var mı? GTA V, R6, The Forest vb. oyunlar için sistem topluyorum ekran kartı önerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelik sorunun yanıtını Youtube üzerinden bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşa katılıyorum bütçeni artırırsan yeni teknoloji yeni sürüm ekran kartlarına yönebilirsin. Bütçeni ve diğer donanımları belirtmen daha faydalı olur.

Bu toplara girmek yerine 400 daha biriktir sapphire pulse rx 590 al,
Öncelik sorunun yanıtını Youtube üzerinden bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşa katılıyorum bütçeni artırırsan yeni teknoloji yeni sürüm ekran kartlarına yönebilirsin. Bütçeni ve diğer donanımları belirtmen daha faydalı olur.

FX6100'ün üzerine RX590 bence fazla abez kaçacaktır ve bütçe sıkıntım olduğu için 2. el almak zorundayım.

MSI Gaming X Rx 570 4gb kullanıyorum. BF1, CoD Modern Warfare gibi aaa oyunlarda ultra ayarlarda 60fps'nin altına dahaca düşmedim. İmkanın varsa bulabilirsen 8gb al. Yoksa 4gb'ta seni üzmez. Ben de ekran kartını 3 ay önce 2. el 650₺'ye almıştım. Alacağın ekran kartının sahibini almadan önce teelfondan görüntülü ara ve furmak stress testi yapmasını iste en az 5dk yapsın. Çünkü bu kartları miningte kullanıyorlar dolayısıyla biosu farklı oluyor ve oyunları açmıyor. Bir de kartın en az 6 ay daha garantisi olmasına dikkat et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı