Hangisini almalıyım? 8 GB modelinde 4 GB'a nazaran düşük FPS alma ihtimalim var mı? GTA V, R6, The Forest vb. oyunlar için sistem topluyorum ekran kartı önerinize açığım.
Öncelik sorunun yanıtını Youtube üzerinden bulabilirsin.
Arkadaşa katılıyorum bütçeni artırırsan yeni teknoloji yeni sürüm ekran kartlarına yönebilirsin. Bütçeni ve diğer donanımları belirtmen daha faydalı olur.
Öncelik sorunun yanıtını Youtube üzerinden bulabilirsin.
Arkadaşa katılıyorum bütçeni artırırsan yeni teknoloji yeni sürüm ekran kartlarına yönebilirsin. Bütçeni ve diğer donanımları belirtmen daha faydalı olur.
MSI Gaming X Rx 570 4gb kullanıyorum. BF1, CoD Modern Warfare gibi aaa oyunlarda ultra ayarlarda 60fps'nin altına dahaca düşmedim. İmkanın varsa bulabilirsen 8gb al. Yoksa 4gb'ta seni üzmez. Ben de ekran kartını 3 ay önce 2. el 650₺'ye almıştım. Alacağın ekran kartının sahibini almadan önce teelfondan görüntülü ara ve furmak stress testi yapmasını iste en az 5dk yapsın. Çünkü bu kartları miningte kullanıyorlar dolayısıyla biosu farklı oluyor ve oyunları açmıyor. Bir de kartın en az 6 ay daha garantisi olmasına dikkat et.