GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #21 EREN SATAR dedi: 400 TL ye önerebilirim isterseniz uyar mı ? Genişletmek için tıkla... 300 TL ye var mıdır?
EREN SATAR dedi: 400 TL ye önerebilirim isterseniz uyar mı ? Genişletmek için tıkla... 300 TL ye var mıdır?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 8 Temmuz 2021 #22 GreatArcher dedi: 300 TL ye var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-t7-atx-mid-tower-1-x-mikrofon-1-x-kulaklik-1-x-usb-30-2-x-usb-20-2-x-120-mm-fan-akrilik-yan-kapak-pciagp-280-mm-bilgisayar-kasa-p-HBV00000YRGI1?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa - Fiyatı, Yorumları Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
GreatArcher dedi: 300 TL ye var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-t7-atx-mid-tower-1-x-mikrofon-1-x-kulaklik-1-x-usb-30-2-x-usb-20-2-x-120-mm-fan-akrilik-yan-kapak-pciagp-280-mm-bilgisayar-kasa-p-HBV00000YRGI1?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa - Fiyatı, Yorumları Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #23 EREN SATAR dedi: https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-t7-atx-mid-tower-1-x-mikrofon-1-x-kulaklik-1-x-usb-30-2-x-usb-20-2-x-120-mm-fan-akrilik-yan-kapak-pciagp-280-mm-bilgisayar-kasa-p-HBV00000YRGI1?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa - Fiyatı, Yorumları Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Daha demin tekrar denedim ve 88 dereceyi gördüm. Kasayı değiştirsem ne kadar düşer sıcaklık?
EREN SATAR dedi: https://www.hepsiburada.com/zalman-zm-t7-atx-mid-tower-1-x-mikrofon-1-x-kulaklik-1-x-usb-30-2-x-usb-20-2-x-120-mm-fan-akrilik-yan-kapak-pciagp-280-mm-bilgisayar-kasa-p-HBV00000YRGI1?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa - Fiyatı, Yorumları Dark Powersız Raıder Dkchraıder 3x Frgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Daha demin tekrar denedim ve 88 dereceyi gördüm. Kasayı değiştirsem ne kadar düşer sıcaklık?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 8 Temmuz 2021 #24 GreatArcher dedi: Daha demin tekrar denedim ve 88 dereceyi gördüm. Kasayı değiştirsem ne kadar düşer sıcaklık? Genişletmek için tıkla... 10/15 derece düşeceğini düşünüyorum.
GreatArcher dedi: Daha demin tekrar denedim ve 88 dereceyi gördüm. Kasayı değiştirsem ne kadar düşer sıcaklık? Genişletmek için tıkla... 10/15 derece düşeceğini düşünüyorum.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 8 Temmuz 2021 #25 Termal macunu doğru yaptığına emin misin?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #26 Patrixcs dedi: Termal macunu doğru yaptığına emin misin? Genişletmek için tıkla... İnce sürdüm ve kartla yaydım her tarafına.
Patrixcs dedi: Termal macunu doğru yaptığına emin misin? Genişletmek için tıkla... İnce sürdüm ve kartla yaydım her tarafına.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 8 Temmuz 2021 #27 GreatArcher dedi: İnce sürdüm ve kartla yaydım her tarafına. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutmasını iyi taktığına emin misin?
GreatArcher dedi: İnce sürdüm ve kartla yaydım her tarafına. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutmasını iyi taktığına emin misin?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Temmuz 2021 #28 Patrixcs dedi: Ekran kartı soğutmasını iyi taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet geri vidaladım. Bir tanesi yalama olmuştu onu pense ile söktüm bir şekilde ama geri takarken sıkıntı olmadı. Acaba yeniden içini açıp baksam mı?
Patrixcs dedi: Ekran kartı soğutmasını iyi taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet geri vidaladım. Bir tanesi yalama olmuştu onu pense ile söktüm bir şekilde ama geri takarken sıkıntı olmadı. Acaba yeniden içini açıp baksam mı?