RX 570 8GB vs GTX 1050 Ti 4GB

apprentice

Hectopat
Daha fazla  
2200G işlemci kullanacağım. Sizce yanına MSİ Armor RX 570 8 GB mı yoksa GTX 1050 Ti Strix mi kullanayım? Bazı yerlerde AMD ekran kartlarından çok çektim, Nvidia'ya geçince rahatlığı gördüm gibi yazılar gördüm. Benim içim GTX 1050 Ti diyor sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Nvidia dan AMD ye gectim. AMD yi daha cok begendim. AMD driverleri daha cok kontrol imkani sagliyor. Fiyatlari hesapli.

Bende Nvidia dan AMD ye gectim. AMD yi daha cok begendim. AMD driverleri daha cok kontrol imkani sagliyor. Fiyatlari hesapli.
Darboğaz oluyor mu bilgisayarınızda işlemciden kaynaklı? Ekran kartınızı besliyebiliyor mu bende almayı planlıyorum RX 570. i5 4460 3.30 GHz var ama emin olamıyorum darboğaz olup olmamasından.
RX 570 daha mantıklı olacaktır. Ama 4 GB'lık verisyonu

Hocam bir miktar oluyor ama rahatsız etmiyor. Yüksek ayarlarda darbogaz ortadan kalkıyor. Ben birazda underclock yaptım. Tam oldu. Hemde kart daha az ısınıyor artık. İstedigim bütün oyunları istedigim ayarlarda oynatıyor bana.

Usta PUBG, CSGO, R6 gibi oyunlarda FPS durumu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…