RX 570 8GB vs GTX 1050 Ti 4GB

PUBG kenar yumuşatma ultra doku yüksek 70-80 FPS alıyorum. CS:GO ortalama 120 FPS R6S de ise orta-yüksek ayarlarada oynuyordum. FPS tam net hatırlamıyorum ama 60 üzerindeydi sürekli.
Hocam tuhaftır ki ben CSGO da low ayarlarda 200 fps üstünü görüyorum sistemim;
GTX 950 2 GB
İ5 4460 3.30 GHz
8 GB RAM DDR3

Hocam tuhaftır ki ben CSGO da low ayarlarda 200 fps üstünü görüyorum sistemim;
GTX 950 2 GB
İ5 4460 3.30 GHz
8 GB RAM DDR3
Hocam olum macinda test ettim. Ortalik sakinken 200 lere cikiyor. Catisma vs girildiginde 120 yi gordum. Ortalama 150 civari yanlis yazmisim. En düşük 120 olucak. Kusura bakmayin.

xeon x3470 de darboğaz yapar mı acaba bu rx570 bilginiz var mı ?

Muhtemelen yapmaz, güçlü bir işlemci. Yapsa da %90'ın altına düşmediği için kağıt üstünde kalır, hissetmezsin.
Bir kaç video da stok haliyle kullanmışlar rus kanalı, sıkıntısız performans almışlar da hala emin olamıyorum çokta istediğim bir kart

Bir kaç video da stok haliyle kullanmışlar rus kanalı, sıkıntısız performans almışlar da hala emin olamıyorum çokta istediğim bir kart
-Yanlış biliyorsam düzelt- 6 çekirdekli bir işlemci. Çok güçlü. 1080 ultrada darboğaz olmaz. 4K Ultra'da oynarsan 1080 bile besler [emoji23]

-Yanlış biliyorsam düzelt- 6 çekirdekli bir işlemci. Çok güçlü. 1080 ultrada darboğaz olmaz. 4K Ultra'da oynarsan 1080 bile besler [emoji23]
4 core 8 threads 1080p monitör kullanıyorum zaten, birde 3.3 3.4 civarına yükseltirsem hiçbir problem olmaz galiba
2200g besleyebilir mi 8gb'lık RX570'i?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tür soruların cevabı youtube da fazlasıyla var. Güncel işlemcilerle alakalı testler youtube da mevut. Bu arada 4 gb ve 8 gb arasında sadece vram farkı ve oc imkanı var.

2200g besleyebilir mi 8gb'lık RX570'i?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Rise of the Tomb Raider'da çok rahat besliyor. Başka oyunlarda da testi vardır illa ki. Darboğaz yapmıyor.

Demek ki yanlış biliyor muşum [emoji23]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…