RX 570 adrenalin 2020 ile CS:GO FPS düşüşü

beratkhu

Hectopat
Adrenalin 2020 sürücülerinden önce 300 FPS civarı alıyordum. Fakat adrenalin 2020 sürümlerine geçtiğimde 100-200 almaya başladım. Eski sürücülere geri dönmeyi düşünüyorum. Dönersem bir şey olur mu?

Bir şey olmaz. Yeni sürümler sıkıntılı. Önceki sürümü hatırlıyorsan DDU ile silip o sürümü kur sorunun düzelecektir.
Bende bir sıkıntı yok, BF4, BF1, PubG, Cities Skylines, CS GO, TABS, Witcher 1-2-3 ne FPS alıyorsam hala aynı alıyorum.
1581256307766.png

Bende bir sıkıntı yok, BF4, BF1, PubG, Cities Skylines, CS GO, TABS, Witcher 1-2-3 ne FPS alıyorsam hala aynı alıyorum.
Eki Görüntüle 498760
Siz de problem olmadığı sıkıntısız olduğunu göstermiyor maalesef. Foruma bakarsan AMD'nin yazılım tarafının çok sıkıntılı olduğunu görebilirsin. Çoğu insan Adrenalin sürümünde inanılmaz derecede problemler yaşadı.

DDU ile kaldırarak yükseltme yapmadan önceki sürücünüze dönebilirsiniz, bir sorun çıkarmaz. Bazı kullanıcılar hala eski sürücüleri kullanıyorlar.
Teşekkürler
Bir şey olmaz. Yeni sürümler sıkıntılı. Önceki sürümü hatırlıyorsan DDU ile silip o sürümü kur sorunun düzelecektir.
Teşekkürler yarın eski kullandığım sürüme geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı