RX 570 alınır mı?

Bu kart GTX 1050 Ti'ı ikiye katlar hocam, günümüzdeki VRAM darboğazı yüzünden artık GTX 1060 3GB'ı bile geçiyor pek çok oyunda.
Öyle mi? Bilmiyordum bunu. Bana bu forumdaki kişilerin çoğu Gtx 1050 Ti daha iyi diyordu.

Daha önce dönüştürücü ile kart kullandım ancak emin olun standart HDMI kadar sağlıklı olmuyor bir de zaman içinde dönüştürücüler bozulabiliyor zira ben 2 dönüştürücü eskittim ve dediğim gibi kart muhtemelen mining görmüş, biraz piyasa yaparsanız 100-200 fazlasına normal RX 570 bulabilirsiniz bence.

Dönüştürücüler hiç sağlıklı değil. Yani sıkıntı olmuyor tabii ama uyumsuzluk illaki olur. Yani Samsung telefona İphone kulaklık bağlamak gibi bişey dönüştürücü, samsung-samsung (hdmı-hdmı) almak daha mantıklı.

Aynı karttan ben aldım. Fakat deneme fırsatım olmadı ve aynı satıcıdan aldım sen ürünü aldın mı? Bir sorunla karşılaştın mı? Driver BIOS oyun performansı iyi mi? Sonuçta aynı bellek var. Orada sıkıntı yok. Ama kullanan birine sormak daha iç açıcı. Şu an milletin yorumlarını okuyunca bunaldım. Senden haber bekliyorum.

Aynı karttan ben aldım deneme fırsatım olmadı sen bir sıkıntı yaşadınmı oyun performansı nasıl varmı bi sıkıntısı acil cevap bekliyorum

Ben rx 580 aldım hocam. Aldığınız kartı bilmiyorum ama keşke test edip alsaydınız kartı

Yaklaşık 2 senedir Gigabyte Aorus RX570 4GB modelini kullanmaktayım. Günümüzdeki pek çok oyunu orta ayarlarda bazı oyunları da yüksek ayarlarda halen rahatlıkta oynatmakta. Güzel bir işlemci ile kullanıyorsanız zaten bir problem yaşamazsınız. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…