Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ocak 2019 #11 YukiBurka dedi: Monitörde hoparlör yok zaten başka bir farkı var mı bu modelin ? Genişletmek için tıkla... Bence yok ama, bencelerle kalmamak lazım. Bu konuda net bir şey söyleyemiyorum ama, isterseniz amazon'a üye olup müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
YukiBurka dedi: Monitörde hoparlör yok zaten başka bir farkı var mı bu modelin ? Genişletmek için tıkla... Bence yok ama, bencelerle kalmamak lazım. Bu konuda net bir şey söyleyemiyorum ama, isterseniz amazon'a üye olup müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
YukiBurka Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 183 29 Ocak 2019 #12 bkralc dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış oldu
Q qTakan Decapat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 77 29 Ocak 2019 #13 bkralc dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bilseydim 2 tane RX580 alırdım. Gerçekten mantıklı bir seçim olcağını düşünüyorum. HDMI kullanmak isterseniz de bir adet çevirici ile işi halledebilirsiniz.
bkralc dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bilseydim 2 tane RX580 alırdım. Gerçekten mantıklı bir seçim olcağını düşünüyorum. HDMI kullanmak isterseniz de bir adet çevirici ile işi halledebilirsiniz.
YukiBurka Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 183 29 Ocak 2019 #14 Pirateinthesky dedi: Bence yok ama, bencelerle kalmamak lazım. Bu konuda net bir şey söyleyemiyorum ama, isterseniz amazon'a üye olup müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim monitörüm vga girişli bir sıkıntı olur mu ?
Pirateinthesky dedi: Bence yok ama, bencelerle kalmamak lazım. Bu konuda net bir şey söyleyemiyorum ama, isterseniz amazon'a üye olup müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim monitörüm vga girişli bir sıkıntı olur mu ?
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 29 Ocak 2019 #15 Mining için yapılmış bir ekran kartı. Bu yüzden ucuz.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ocak 2019 #16 YukiBurka dedi: Benim monitörüm vga girişli bir sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Şuan ki olan haliyle monitörünüze takamazsınız. Ancak DVI-D to HDMI almanız gerekir. Görüntüde fark yaşatabilir ancak.
YukiBurka dedi: Benim monitörüm vga girişli bir sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Şuan ki olan haliyle monitörünüze takamazsınız. Ancak DVI-D to HDMI almanız gerekir. Görüntüde fark yaşatabilir ancak.
YukiBurka Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 183 29 Ocak 2019 #17 Pirateinthesky dedi: Şuan ki olan haliyle monitörünüze takamazsınız. Ancak DVI-D to HDMI almanız gerekir. Görüntüde fark yaşatabilir ancak. Genişletmek için tıkla... Son olarak rx 570 4 gb ile rx 570 8 gb arasında ne kadar fps farkı olur oynayacağım oyunlarin 8 gb belleği kullanacağını düşünmüyorum çünkü
Pirateinthesky dedi: Şuan ki olan haliyle monitörünüze takamazsınız. Ancak DVI-D to HDMI almanız gerekir. Görüntüde fark yaşatabilir ancak. Genişletmek için tıkla... Son olarak rx 570 4 gb ile rx 570 8 gb arasında ne kadar fps farkı olur oynayacağım oyunlarin 8 gb belleği kullanacağını düşünmüyorum çünkü
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ocak 2019 #18 YukiBurka dedi: Son olarak rx 570 4 gb ile rx 570 8 gb arasında ne kadar fps farkı olur oynayacağım oyunlarin 8 gb belleği kullanacağını düşünmüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... İşte o konuda ben daha da berbatım, ama şuraya Buraya youtube linkini koyuyorum. Oradan bakabilirsiniz.
YukiBurka dedi: Son olarak rx 570 4 gb ile rx 570 8 gb arasında ne kadar fps farkı olur oynayacağım oyunlarin 8 gb belleği kullanacağını düşünmüyorum çünkü Genişletmek için tıkla... İşte o konuda ben daha da berbatım, ama şuraya Buraya youtube linkini koyuyorum. Oradan bakabilirsiniz.
YukiBurka Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 183 29 Ocak 2019 #19 Pirateinthesky dedi: İşte o konuda ben daha da berbatım, ama şuraya Buraya youtube linkini koyuyorum. Oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımların için teşekkürler
Pirateinthesky dedi: İşte o konuda ben daha da berbatım, ama şuraya Buraya youtube linkini koyuyorum. Oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımların için teşekkürler
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Ocak 2019 #20 YukiBurka dedi: Yardımların için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Keşke daha fazla yardım edebilseydim.
YukiBurka dedi: Yardımların için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Keşke daha fazla yardım edebilseydim.