centrumboss
Hectopat
MSI RX 570 Armor 4G OC model ekran kartımın fanları çalışmadığı için Çin'den fan sipariş etmiştim, bugün geldi. Kurulumunu sorunsuz yaptım ancak yine çalışmadı. Fanı ve ekran kartını birbirine bağlamadan takınca fan çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Ekran kartını fanla birlikte düzgün takınca sadece görüntü geliyor, fanlar çalışmıyor. Çok garip bir durumun içerisindeyim. BIOS ve ekran kartımın sürücüleri güncel. Anlatabilmek için temsili fotoğraf ekliyorum:
Üstteki ekran kartının asıl kısmını takınca, görüntü geliyor. Bir süre sonra gidiyor ve fanlar çalışmaya başlıyor (fanı elimde tutarken deniyorum).
Üstteki gibi bütün taktığımda sadece görüntü geliyor, görüntü gitmiyor ama fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. 80 derece olsa bile. Afterburner vb programlarla manuel ayarlasam da çalışmıyor.
Üstteki ekran kartının asıl kısmını takınca, görüntü geliyor. Bir süre sonra gidiyor ve fanlar çalışmaya başlıyor (fanı elimde tutarken deniyorum).
Üstteki gibi bütün taktığımda sadece görüntü geliyor, görüntü gitmiyor ama fanlar hiçbir şekilde çalışmıyor. 80 derece olsa bile. Afterburner vb programlarla manuel ayarlasam da çalışmıyor.