RX 570 ARMOR OC 4G ekran tek renk olup donuyor

jinaa8

Centipat
Bundan 1 buçuk ay önce MediaMarkt'tan bilgisayar toplamıştım. Bilgisayarı 1 ay sorunsuz kullandıktan sonra bir gün masaüstünde BSOD verdi. Ben muhtemelen yazılımsal bir hatadır deyip korkmamıştım sonra virüs taraması yaptım ancak virüs yoktu, o gün BSOD'dan başka sorun olmadı. Birkaç gün sonra oyuna girdiğimde ise ekran tek renk olup dondu, bazen beyaz bazen gri bazen ise kahverengi oluyor diğer renklerde var. Çok nadiren masaüstünde oluyor. Birkaç gün öncesine kadar bu sorundan kurtulmuştum dün yine başladı. Problem hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Sistemim:
Radeon Yazılım Sürümü - 19.9.2
Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin 2019
RX 570 Armor OC 4 GB
HyperX Fury 8 GB DDR4 3200 MHz RAM
CPU Türü - AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics

Son düzenleyen: Moderatör:

bir tane vardı

Ekran kartı kaynaklı bir durum olabilir, acaba tam sisteminizi yazar mısınız?

Pioneer APS-SL3N-240 SSD
HyperX Fury 1x8GB 3200mhz ram DDR4
RX 570 Armor OC 4GB ekran kartı
Ryzen 3 2200G işlemci 3.5 GHZ 4 çekirdek
Windows 10 Enterprise 64 bit (10.0, Yapı 18362)
DirectX sürümü 12
550 Watt PSU'm var ama markasını bilmiyorum

Minidump oluşturmamış dosya boyutu 0, okunmuyor.
İlk olarak Güvenli mod da DDU ile ekran kartı sürüsünü kaldırıp, yeniden başlatıp güncel sürümü kurun.

Minidump oluşturmamış dosya boyutu 0, okunmuyor.
İlk olarak Güvenli mod da DDU ile ekran kartı sürüsünü kaldırıp, yeniden başlatıp güncel sürümü kurun.

Dediklerinizin aynısını yaptım ama hâlâ aynı problemi yaşıyorum. Sanırım yarın aldığım yere götüreceğim oradakilerden yardım isteyeceğim. Yardım için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı