RX 570 Armor OC degerleri

3352149

Centipat
R51600.
B450M S2H.
16 GB DDR4 3000MHz dualchannel.
RX570 Armor OC 4 GB 256Bit.
Tek bir oyun oynuyorum kasmaması gerektiği halde kasıyor en düşük ayarlarda kasıyor config dosyalarini degistirip minimalin minimali ayarlara getiriyorum kasıyor ani takılmalar oluyor. Tak etti. Daha önce yapan ya da bilgi sahibi olan kişiler ortalama değerler verebilir mi? Deneyeceğim. Yanarsada yansın zaten oynadığım tek oyunuda oynayamıyorum. Şimdiden teşekkürler (lütfen yapma değmez yok 2-3 FPS artar demeyin o 2-3 FPS'e bile aşırı muhtacım şu an. İhtiyacım olan şey bunu nasıl yapacağım hangi değerlerin işe yarayabileceği ve en azından ortalama değerler.)

Nedir o oynadığınız oyun? Hangi çözünürlük, hangi ayarlar?

APB Reloaded, 1280x1024 stretched resolution. Ayarlar en kötünün en kötüsü takilma olmasin diye bomba sisi kapali mermi izleri atesi hersey. Akliniza gelebilcek en ufak bir detay bile kapali kapatilamiyorsa enmin ayarda. AMD bu oyuna gelince resmen benden bu kadar diyor Intel'e gecmemin şu an mümkünati yok bilgisayarimida sirfbu oyun icin aldim 7-8 oldu olmadi yeter sandim. Cehalet. Aci bir tecrübe oldu. Acaba biseylerle kurtarabilir miyim diye cirpiniyorum umarim yardimci olabilecek birileri çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu ama gerçekten ekran kartının hızaşırtmaya ihtiyacı yok ve çok daha düşük GPU'lar bile oynatabilmeli bu oyunu. Bence problem sizde veya sisteminizde değil, oyunda. Aynı Steam'deki yeni sürüm GTA IV'ün bende 512MB VRAM'den fazlasını algılayamaması gibi. Yapabiliyorsanız Steam'le veya geliştiricilerle iletişime geçin.

Yahu ama gerçekten ekran kartının hızaşırtmaya ihtiyacı yok ve çok daha düşük GPU'lar bile oynatabilmeli bu oyunu. Bence problem sizde veya sisteminizde değil, oyunda. Aynı Steam'deki yeni sürüm GTA IV'ün bende 512MB VRAM'den fazlasını algılayamaması gibi. Yapabiliyorsanız Steam'le veya geliştiricilerle iletişime geçin.

Biliyorum benden daha kötü sistemledaha akıcı oyun oynayan kişileri gördükçe kan beynime sıçrıyor sinirden şu an ağlayabilirim :D 1050 Ti ile oynayan arkadaşım aynı sorunları yaşamıyor bildiğim kadariyla RX570 daha önde. En azından öyle hatırlıyorum. Ama gelgelelim yok oyun akıcı değil 2 saniyede bir takılıyor bazen Slow Motion videolar gibi oluyor. Anlayamıyorum PC'yi ilk aldığımda çok güzeldi oyun gitgide kötüleşiyor bundan sonra ne olacağını tahmin edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı