Satılık RX 570 ASUS ROG STRIX 4 GB

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kartın ikinci sahibiyim. Kart reballing yapılarak lehim topları ensa bilgisayar güvencesiyle değiştirilerek ilk kondisyonuna getirildi. Ayrıca VRAM'leri sıfır parçalarla değiştirildi. Bu demek oluyor ki donanım sağlığı ve ömrü olarak bulabileceğiniz en temiz RX 570 bu karttır.
Tek sorunu bir fanı çıkma fan olduğu için adaptörle çalışıyor ilk fotoğrata kablo sarkıntısını görebilirsiniz. Tek fan ile kullanılabilir veya pmw adaptörlerle 2 fan olarak kullanılabilir veya yeni, uyumlu bir fan da takılabilir. Bu belirtilen sorun dışında hiçbir sıkıntısı yoktur.
Kartın sıcaklık vb gibi problemi de yoktur. FurMark testi yaparak kontrol etmiştim ancak videoyu kaybetmişim. Şu an ise bilgisayarıma yeni kartım takılı olduğu için atamıyorum. Ancak ciddi alıcılar talep ederse düşünülebilir.

Fiyat: 1.300 TL.

20240927_161158.jpg

Reballing yapılan hiç bir kart ilk kondisyonuna gelmez, aksine üstüne verilen ısı yüzünden chipset içindeki 0.01 mm toplar hasar görür. Artı olarak VRAM'ler büyük ihtimal çıkma donör bir karttan alındı, 2 kere ısıl işlem gördü. Bu kart bir ihtimal 1 sene götürür ama asla ilk kondisyonda ifadesini kullanmak doğru olmaz.

Reballing yapılan hiç bir kart ilk kondisyonuna gelmez, aksine üstüne verilen ısı yüzünden chipset içindeki 0.01 mm toplar hasar görür. Artı olarak VRAM'ler büyük ihtimal çıkma donör bir karttan alındı, 2 kere ısıl işlem gördü. Bu kart bir ihtimal 1 sene götürür ama asla ilk kondisyonda ifadesini kullanmak doğru olmaz.
Çıkma karttan alınmadı hocam alınsaydı belirtirdim. Bu işlemler yapılmasından itibaren 2 sene geçti ve yüksek overclock değerleriyle kullanmama rağmen bir sorun yaşamadım. Kartta benim kullanımım sırasında mining veya zorlanma bir durumda olmadığından kartıma ayrıca güveniyorum. Bu konu hakkında daha önce konu da açmıştım. Karta güvenmeseydim kimsenin hakkını alacak halim yok, satmazdım.

Dürüst satıcı olunca böyle oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı