RX 570 Asus Rog Strix vs Sapphire Pulse OC

Dirota

Hectopat

Arkadaşlar bu 2 üründen hangisini almalıyım? Fiyatları aşağı yukarı aynı. Bir de MSI Armorun var ama o gözüme biraz büyük geldi ve tasarımını pek sevmedim. Stabilite ve soğutmada hangisi daha iyidir? Teşekkürler.

Acelen yoksa alma. Yeni çıkıcak RX5500 veya GTX1650 Super modellerini alabilirsin. Acelen varsa kart Vatan'da daha ucuz.

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim hepinizden. Vatan'da 12 ay taksit seçeneği yok maalesef. O yüzden hepsiburadadan alacağım.
Pulse al 570'e artık fazla paralar verilmez. Ultra high oyunculuğu için artık ölmekte olan bir kart.
Haklısınız ama benim sistemim şuan için zaten kötü. Sadece uygun fiyatlı bir yükseltme yapmak istiyorum. Yaklaşık 1,5 sene sonra zaten iyi bir sistem toplamayı düşünüyorum. O zamana kadar high ayarlar ve 50+fps benim için ideal. İlginiz için teşekkürler
Kesinlikle ROG Strix. Armor modellerinde ısınma sorunları var zaten.
ROG Strix'i öneririm. Asus'un üst düzey modellerinden birisi. ROG Strix'e rakip model Sapphire kanadında Nitro+ modeli.
Ben de öyle düşündüm ama yine de bir Technopat'a sorayım dedim :).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı