RX 570 bozuk görüntü veriyor

47Yusuf47

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Geçen konumda zaten bu ekran kartı hakkında bir konu açmıştım. Şimdi şu şekilde; kart bedava geldiği için uğraşıyorum yoksa umurumda olmazdı. Önce BIOS yükledim BIOS'u bozuktu. Ardından driver yükledim. Sonra DxDiag'da code 43 hatası veriyordu onu da çözdüm her şeyi tamam ama bilgisayarı açınca anakartın isminin olduğu bir ekran gelir ya, o şu şekilde bozuk gözüküyor. (siyah lekelere takılmayın monitörden dolayı o)
Şimdi bu kartta fiziksel bir sorun var mı? Yazılımsal bir sorun var mı?
(Sadece bu ekranda böyle oluyor öbür türlü öyle olmuyor).

IMG_20251215_130408.jpg

Vram arızası gibi duruyor ya vram bozuk ya vram'e giden yollar kopuk bu kopukluk vram'in ayaklarında da olablir ekran chipinin altınadada.

VRAM arızası gibi duruyor ya VRAM bozuk ya VRAM'e giden yollar kopuk bu kopukluk VRAM'in ayaklarında da olabilir ekran chipinin altınadada.

Yok hocam bence VRAM arızası değil çünkü VRAM ile alakalı olsaydı normal ekranda da sorun olurdu. Zaten az önce test bile ettim oyun bile oynanıyordu. Ha bir de anakartın ismini vereyim;
ASUS P5G41tm LX.
Acaba eski anakart olduğundan dolayı olabilir mi öyle düşünüyorum kart 2017 çıkışlı anakart ise 2009 civarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı