D dexoon Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #11 Atamyolundayız dedi: O çizgi kof arızası Sıvı teması ya da nemli bez ile silme işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hangi aygıtı ? monitör olarak mı ekran kartı olarak mı ? Atamyolundayız dedi: O çizgi kof arızası Sıvı teması ya da nemli bez ile silme işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Monitör olarak bir bilgim yok ekran kartında sıvı teması olsa idi bunu garantiye yolladığımda kontroller aşamasında belirtirlerdi diye düşünüyorum.
Atamyolundayız dedi: O çizgi kof arızası Sıvı teması ya da nemli bez ile silme işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hangi aygıtı ? monitör olarak mı ekran kartı olarak mı ? Atamyolundayız dedi: O çizgi kof arızası Sıvı teması ya da nemli bez ile silme işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Monitör olarak bir bilgim yok ekran kartında sıvı teması olsa idi bunu garantiye yolladığımda kontroller aşamasında belirtirlerdi diye düşünüyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #12 dexoon dedi: Hangi aygıtı? Monitör olarak mı ekran kartı olarak mı? Monitör olarak bir bilgim yok ekran kartında sıvı teması olsa idi bunu garantiye yolladığımda kontroller aşamasında belirtirlerdi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden bahsediyorum.
dexoon dedi: Hangi aygıtı? Monitör olarak mı ekran kartı olarak mı? Monitör olarak bir bilgim yok ekran kartında sıvı teması olsa idi bunu garantiye yolladığımda kontroller aşamasında belirtirlerdi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden bahsediyorum.
D dexoon Femtopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #13 Atamyolundayız dedi: Monitörden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı teması hakkında bir bilgim yok. Büyük ihtimalle dediğiniz arıza mevcut. Bunun çözümü var mıdır ?. İnternetten baktığımda geçici çözüm olarak tamir işlemleri gözüküyor sorun ileride tekrarlanma ihtimali yüksek olarak belirtmişler.
Atamyolundayız dedi: Monitörden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sıvı teması hakkında bir bilgim yok. Büyük ihtimalle dediğiniz arıza mevcut. Bunun çözümü var mıdır ?. İnternetten baktığımda geçici çözüm olarak tamir işlemleri gözüküyor sorun ileride tekrarlanma ihtimali yüksek olarak belirtmişler.