3 361520 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 23 19 Nisan 2021 #1 Miner'ı başlattığımda bu hatayı alıyorum. GPU1: Allocating buffers failed with: Clcreatebuffer (-61).fatal error detected. Restarting. Ekran kartım Sapphire Pulse RX570 8 GB.
Miner'ı başlattığımda bu hatayı alıyorum. GPU1: Allocating buffers failed with: Clcreatebuffer (-61).fatal error detected. Restarting. Ekran kartım Sapphire Pulse RX570 8 GB.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 Kod:Panoya kopyala setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 bu kodları miner'a ekleyip deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse farklı miner sürümü deneyin.
Kod:Panoya kopyala setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 bu kodları miner'a ekleyip deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse farklı miner sürümü deneyin.
3 361520 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 23 19 Nisan 2021 #3 Marcolomboss dedi: Kod:Panoya kopyala setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 bu kodları miner'a ekleyip deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse farklı miner sürümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ?
Marcolomboss dedi: Kod:Panoya kopyala setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0 setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 bu kodları miner'a ekleyip deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse farklı miner sürümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ?
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 19 Nisan 2021 #4 361520 dedi: Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ? Genişletmek için tıkla... bunu kullan amd için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca phoneix için sıkıntı var yeni sürümler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
361520 dedi: Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ? Genişletmek için tıkla... bunu kullan amd için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca phoneix için sıkıntı var yeni sürümler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 361520 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 23 19 Nisan 2021 #5 Nikneyime dedi: Bunu kullan AMD için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca Phoenix için sıkıntı var yeni sürümler için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an sorunsuz çalışıyor.
Nikneyime dedi: Bunu kullan AMD için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca Phoenix için sıkıntı var yeni sürümler için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an sorunsuz çalışıyor.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 19 Nisan 2021 #6 361520 dedi: Teşekkürler şu an sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çok güzel sevindim Team red lemi ?
361520 dedi: Teşekkürler şu an sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çok güzel sevindim Team red lemi ?
3 361520 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 23 19 Nisan 2021 #7 Nikneyime dedi: Çok güzel sevindim Team Red'le mi? Genişletmek için tıkla... Evet gayet stabil bir durumda.
Nikneyime dedi: Çok güzel sevindim Team Red'le mi? Genişletmek için tıkla... Evet gayet stabil bir durumda.
yldaydn Decapat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 361520 dedi: Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ? Genişletmek için tıkla... kral bende'de oluyor yardım edersen çok mutlu olurum 2 günden beri uğraşıyorum Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (235).png 156,6 KB · Görüntüleme: 243
361520 dedi: Bu kodlarla denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Phoenixminer'ın 5.5c 5.4c 5.2e sürümlerini denedim 5.2den eskisini bulamadım. Başka miner mı kullanmalıyım ? Genişletmek için tıkla... kral bende'de oluyor yardım edersen çok mutlu olurum 2 günden beri uğraşıyorum
mikkel Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #9 AMD 5500XT madencelik yapamdım bana yardım eden 2 saat sana kazacağım.
ysfkrt53 Yoctopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #10 Nikneyime dedi: bunu kullan amd için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca phoneix için sıkıntı var yeni sürümler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teamred mainer nasıl kurucaz kanka onun videosu varmı
Nikneyime dedi: bunu kullan amd için en iyisi Team Red Miner v0.8.1.1 Ayrıca phoneix için sıkıntı var yeni sürümler için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teamred mainer nasıl kurucaz kanka onun videosu varmı