eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 26 Eylül 2020 #1 R6'yı Ultra ayarlarda açınca bir ses geldiğini fark ettim. Coil Whine olduğunu düşünüyorum fakat emin olamadım. Eğer Coil Whine ise hiç iade ile uğraşmayacağım alta videosunu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R6'yı Ultra ayarlarda açınca bir ses geldiğini fark ettim. Coil Whine olduğunu düşünüyorum fakat emin olamadım. Eğer Coil Whine ise hiç iade ile uğraşmayacağım alta videosunu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #2 Coil Whine hocam.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #3 Coil Whine gibi gözüküyor.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 26 Eylül 2020 #4 Zamanla ses artacaktır. Bu da ileride gerçekten rahatsız edici olacak. İmkan varsa gönderilmeli.
eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 26 Eylül 2020 #5 Şu an uzaktan eğitim görüyorum. O yüzden pek iade ile uğraşmak istemiyorum fakat ileride ciddi bir sorun oluşturur diyorsanız göndereyim.
Şu an uzaktan eğitim görüyorum. O yüzden pek iade ile uğraşmak istemiyorum fakat ileride ciddi bir sorun oluşturur diyorsanız göndereyim.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #6 eowejan dedi: Şu an uzaktan eğitim görüyorum. O yüzden pek iade ile uğraşmak istemiyorum fakat ileride ciddi bir sorun oluşturur diyorsanız göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ses dışında sorun yaratmaz hocam.
eowejan dedi: Şu an uzaktan eğitim görüyorum. O yüzden pek iade ile uğraşmak istemiyorum fakat ileride ciddi bir sorun oluşturur diyorsanız göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ses dışında sorun yaratmaz hocam.
eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 26 Eylül 2020 #7 AntenOS dedi: Ses dışında sorun yaratmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur?
AntenOS dedi: Ses dışında sorun yaratmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #8 eowejan dedi: Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kartında da Coil Whine vardı. Servise gönderdim. Bir zamandan sonra rahatsız ediyor.
eowejan dedi: Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur? Genişletmek için tıkla... Hocam benim kartında da Coil Whine vardı. Servise gönderdim. Bir zamandan sonra rahatsız ediyor.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Eylül 2020 #9 eowejan dedi: Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur? Genişletmek için tıkla... Onu zaman belirler hocam eğer çok tiz olursa evet rahatsız eder sizi.
eowejan dedi: Peki bu bahsettiğimiz ses çok fazla mı rahatsız edici olur? Genişletmek için tıkla... Onu zaman belirler hocam eğer çok tiz olursa evet rahatsız eder sizi.
eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 26 Eylül 2020 #10 Peki cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.