Çözüldü RX 570 CS:GO yayın açınca FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AxeLT

Hectopat
Daha fazla  
Sadece CS:GO'da yayın açarken FPS düşmesi yiyorum. Diğer oyunlarda olmuyor. Örneğin: Valorant, Fortnite. Yayını Streamlabs'den yapıyorum.

Sistemim:
Ekran kartı: Radeon RX 570 series.
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-7500 CPU @ 3.40GHz
RAM: 2x8 2133MHz.

Download: 23.7
Upload: 5.6

Çözüm
Tek çözümü yeni bir işlemci almak sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Sorunumu Streamlabs üzerinden encoder olarak ekran kartımı seçtiğimde sorun düzeldi.

Çözüm: Streamlabs>ayarlar>çıkış>encoder olarak ekran kartınızı seçin. Belki sorununuzu düzeltir. Bu arada sadece CS:GO'da bu ayarı yapın, diğerlerinde işlemcinin kalmasını öneririm.
Saydığınız oyunların hepsi CPU ağırlıklı. Siz bir de aynı zamanda yayın açtığınız için işlemci yetersiz kalıp FPS düşmesi yaşıyorsunuzdur büyük ihtimalle. 7500 güçlü bir işlemci değil o kadar.

Saydığınız oyunların hepsi CPU ağırlıklı. Siz bir de aynı zamanda yayın açtığınız için işlemci yetersiz kalıp FPS düşmesi yaşıyorsunuzdur büyük ihtimalle. 7500 güçlü bir işlemci değil o kadar.

Sadece CS:GO'da oluyor bu sorun. FPS'im 200'lerde ama fareyi hareket ettirirken falan drop yiyormuş gibi hissediyorum. Bildiğin donuyor yani.

Tek çözümü yeni bir işlemci almak sanırım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Sorunumu Streamlabs üzerinden encoder olarak ekran kartımı seçtiğimde sorun düzeldi.

Çözüm: Streamlabs>ayarlar>çıkış>encoder olarak ekran kartınızı seçin. Belki sorununuzu düzeltir. Bu arada sadece CS:GO'da bu ayarı yapın, diğerlerinde işlemcinin kalmasını öneririm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı