ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 4 Kasım 2021 #1 Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bunu almayı düşünüyorum. Zaten HDMI ile 144Hz monitörümü bağlıyorum. Bu kabloyu alıp 2. eski monitörümü bağlayabilir miyim?
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bunu almayı düşünüyorum. Zaten HDMI ile 144Hz monitörümü bağlıyorum. Bu kabloyu alıp 2. eski monitörümü bağlayabilir miyim?
Fırat Kavak Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 191 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 Evet bağlayabilirsiniz ama her dönüştürücüye güvenmeyin. Bazıları görüntüyü hiç vermiyor çünkü.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 4 Kasım 2021 #3 Fırat Kavak dedi: Evet bağlayabilirsiniz ama her dönüştürücüye güvenmeyin. Bazıları görüntüyü hiç vermiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Varmı tavsiyeniz?
Fırat Kavak dedi: Evet bağlayabilirsiniz ama her dönüştürücüye güvenmeyin. Bazıları görüntüyü hiç vermiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Varmı tavsiyeniz?
Fırat Kavak Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 191 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #4 Valla hangisi olur diye pek bilmiyorum...
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #5 Platoon Display Port To Dvi Vga Hdmi Dısplay Dvı Vga Hdmı Displayport Mul Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon Display Port To Dvi Vga Hdmi Dısplay Dvı Vga Hdmı Displayport Mul yorumlarını inceleyin, Trendyol www.trendyol.com
Platoon Display Port To Dvi Vga Hdmi Dısplay Dvı Vga Hdmı Displayport Mul Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Platoon Display Port To Dvi Vga Hdmi Dısplay Dvı Vga Hdmı Displayport Mul yorumlarını inceleyin, Trendyol www.trendyol.com
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.351 Makaleler 8 Çözümler 180 4 Kasım 2021 #6 Olur eğer alacakdanız S-Link tavsiye edebilirim baydır kullanıyorum HDMI to VGA ve 1 yıldan fazla kullamdım ve sorunsuz çalışıyor.
Olur eğer alacakdanız S-Link tavsiye edebilirim baydır kullanıyorum HDMI to VGA ve 1 yıldan fazla kullamdım ve sorunsuz çalışıyor.