RX 570 Doom Eternal 20 FPS

İşletim sistemi
Windows 10

karamen

Zeptopat
Daha fazla  
Klavyeyi kırmama az kaldı, şu an RX 570 4 GB MSI Gaming X modelini kullanıyorum. İşlemcim R7 2700X ve 16 GB RAM kullanıyorum.
Darboğaz olacağını tahmin ediyordum ama internette tıpatıp aynı donanımları kullanan insanların Ultra'da Doom Eternal açmasını anlayamıyorum.
Her türlü ayarı çekmeyi denedim en fazla 20 30 FPS arasında kalıyor ki bir aksiyon olduğu an onda da düşüş yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 20 FPS almanız beni çok üzdü çünkü!
Biz 15 yıl önce 2.5 FPS ile GTA 2 chintown wars oynarken çok zevk alirdik, fakat siz şu anda rd 570 ile 20 FPS almanız şaşırttı çünkü RX demek arapçada güçlü demek güçlü FPS almanız lazım yanlış olmuş bu yüzden GTA 5 daha iyi.

Hacı aşure yaptın konuyu GTA Arapça 2.5FPS. Hocam driverlar güncel mi?

RX470 X3440 8 GB RAM ile en yüksek ayarlarda 60-100 FPS oynayarak bitirdim.

Önceki i3 7100 ümde bende kasmadan bitirdim, lakin şu an yeni anakart ve işlemciye geçtim açayim dedim 20 30 FPS üzdü.
Tuhaf. Sürücüler güncel mi? Ben kendi sistemimle High'da sabit 60 aldığımı hatırlıyorum.

Radeon uygulamasını güncelledim deneyeceğim birazdan.

Önceki i3 7100'ümde bende kasmadan bitirdim, lakin şu an yeni anakart ve işlemciye geçtim açayım dedim 20 30 FPS üzdü.
Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Xbox Game Bar kapatın, sürücüleri güncelleyin. Oyun ayarlarına bi' göz atın V-Sync falan açık ya da 'half' yani yarı seviyede olabilir.

Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Xbox Game Bar kapatın, sürücüleri güncelleyin. Oyun ayarlarına bi' göz atın V-Sync falan açık ya da 'half' yani yarı seviyede olabilir.

Ayarları elimle yaptım Xbox Game Bar kapalı, sürücüler güncel, V-Sync kapalı,

GeForce Experience indirip ayarlarınızı optimize edin. Sorununuzu çözecektir. Evet AMD kartlarını da destek veriyor diye biliyorum.

Maalesef NVIDIA GPU required dedi.
Önceki i3 7100 ümde bende kasmadan bitirdim, lakin şu an yeni anakart ve işlemciye geçtim açayim dedim 20 30 FPS üzdü.

Radeon uygulamasını güncelledim deneyeceğim birazdan.

Güncel halde denedim ve olmadı hala FPS 20 15.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı