aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Oyun oynarken birden Radeon hata veriyor ama hiçbir yerde bulamadim sorunu neden olduğunu bilen yardımcı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Oyun oynarken birden Radeon hata veriyor ama hiçbir yerde bulamadim sorunu neden olduğunu bilen yardımcı olur mu?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #2 DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra linkte attığım linkten kendinize uygun sürücüyü kurun. Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Artı 0 Eksi
DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra linkte attığım linkten kendinize uygun sürücüyü kurun. Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com
KS KS aqakern Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 y4vuzz dedi: DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra linkte attığım linkten kendinize uygun sürücüyü kurun. Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... 2 kere yaptım bir süre duzeliyor sonra tekrardan yapmaya başlıyor. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra linkte attığım linkten kendinize uygun sürücüyü kurun. Radeon™ RX 570 Previous Drivers | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... 2 kere yaptım bir süre duzeliyor sonra tekrardan yapmaya başlıyor.