S Streeth Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Merhaba. Dün akşam saatlerinde Discord'da yayın açmıştım ama ekran kartı driveri bir hata verdi bilgisayar yeniden başladı ve sonra bir daha yayın açtım bu sefer bir şey olmadı neden olabilir ya da ekran kartına bir şey olmuş mudur?
Merhaba. Dün akşam saatlerinde Discord'da yayın açmıştım ama ekran kartı driveri bir hata verdi bilgisayar yeniden başladı ve sonra bir daha yayın açtım bu sefer bir şey olmadı neden olabilir ya da ekran kartına bir şey olmuş mudur?
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Şu an AMD driver uygulamasına girebiliyor musun?
S Streeth Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 Evet girebiliyorum. Eneskartal0 dedi: Şu an AMD driver uygulamasına girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorum adrenalin Edition yüklemiştim Pro sunu yükleyeceğim bugün aynı uygulama kaldırır gibi kaldıracağım diymi driveri bilmiyorum da. Son düzenleme: 14 Mart 2024
Evet girebiliyorum. Eneskartal0 dedi: Şu an AMD driver uygulamasına girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Girebiliyorum adrenalin Edition yüklemiştim Pro sunu yükleyeceğim bugün aynı uygulama kaldırır gibi kaldıracağım diymi driveri bilmiyorum da.
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #4 Pro Yükleme.