3 380183 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 145 26 Kasım 2020 #11 Japonky dedi: Elektrikler kesildi 5 6 kere bir sorunum olmadı ben de anlayamadım sorun ne anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnsanı korkutmaktan başka bir şey değil.
Japonky dedi: Elektrikler kesildi 5 6 kere bir sorunum olmadı ben de anlayamadım sorun ne anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnsanı korkutmaktan başka bir şey değil.
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 26 Kasım 2020 #12 Dark Demon dedi: Düşük çözünürlük ve en düşük ayarlarda olduğu için kartı zorlamıyordur ama %0 olduğu süre uzunsa o zaman sıkıntı olabilir anlık %0'a düşmüş gibi görünebilir o durumda sorun olmaz normaldir. Genişletmek için tıkla... Uzun süre 0da kalmıyor değişiyor yükseliyor düşüyor vs. OC yapayım diyorum. Anakart sanırım OC'yi desteklemiyor yasaryıldız dedi: CS:GO gibi rekabetçi oyunlar da ekran kartları tam verim göstermez. Çünkü bu oyunlar işlemciye yüklenen oyunlardır. Sıkıntı yok yani. Yok böyle olmasın diyorsan ayarları yükseltip çözünürlüğü 1080P yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci yüzünden mi sorun oluyor yani Sorunun her hangi bir çözümü yok anlaşılan. Son düzenleme: 27 Kasım 2020
Dark Demon dedi: Düşük çözünürlük ve en düşük ayarlarda olduğu için kartı zorlamıyordur ama %0 olduğu süre uzunsa o zaman sıkıntı olabilir anlık %0'a düşmüş gibi görünebilir o durumda sorun olmaz normaldir. Genişletmek için tıkla... Uzun süre 0da kalmıyor değişiyor yükseliyor düşüyor vs. OC yapayım diyorum. Anakart sanırım OC'yi desteklemiyor yasaryıldız dedi: CS:GO gibi rekabetçi oyunlar da ekran kartları tam verim göstermez. Çünkü bu oyunlar işlemciye yüklenen oyunlardır. Sıkıntı yok yani. Yok böyle olmasın diyorsan ayarları yükseltip çözünürlüğü 1080P yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci yüzünden mi sorun oluyor yani Sorunun her hangi bir çözümü yok anlaşılan.