RX 570, Dying Light 2 için yeteri midir?

Daha fazla  
Arkadaşlar RX 570 4 GB ekran kartım var. Diğer sistem bileşenleri son derece yeteri olduğu için onlara değinmiyeceğim. İnternette birkaç oynayış videosu buldum ama yine de emin olamadım. Sizce Dying Light 2 alınır mı? Orta ayarlarda akıcı bir deneyim benim için yeterlidir. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta önce 6700XT ye geçtim hemen öncesinde MSI RX570 4GB kullanıyordum. Call of Duty MW 2019 un warzone ve multiplayer modlarını yüksek ayarda oynatıyordu. O oyunda hayli hayli oynatır. Tabii işlemciye de bağlı olabilir. Ryzen 5 5600x, RX570 4GB, 16GB 3600MHz ram takılıydı bende. COD MW gibi bi oyunda yüksek ayarda akıcı oynatıyor. Sıkıntı yaşamazsın bence.

İkisinin sistem gereksinimi arasında dağlar var. Grafik olarak bayağı fark var ayrıca optimizasyonu da es geçiyorsun.

İkisinin sistem gereksinimi arasında dağlar var. Grafik olarak bayağı fark var ayrıca optimizasyonu da es geçiyorsun.

Oyunun 570 performansı ortada neyi tartışalım ki şimdi burada? Görüntü açısından ilk oyundan çok da üstün olduğu söylenemez. İlk oyun iyi gözüküyordu, bu da iyi gözüküyor. Ayrıca optimizasyonu es geçmedim. FPS değerini de kafama göre vermedim, RX 570'in birçok işlemci ile birçok testi var internette. Arkadaş işlemcim bu kart için yeterli diyorsa 60 FPS rahat görecektir.

Demeye çalıştığımı anlamamışsın. RX 570'in performasına laf eden yok zaten. İlk oyunla kıyaslaman mantıksız. Sonuçta biri 2015 biri 2022 oyunu.

Demeye çalıştığımı anlamamışsın. RX 570'in performasına laf eden yok zaten. İlk oyunla kıyaslaman mantıksız. Sonuçta biri 2015 biri 2022 oyunu.

Sende beni anlamamışsın. İlk oyun bir örnek yani ortada karşılaştırma yok. Ve ilk oyunda adamlar optimizasyonu güzel kurtardılar, keza bu oyunda da aynı şekilde optimizasyon gayet iyi. Şu an neyi tartışıyoruz anlamıyorum.

Oyunun görüntü açısından ilk oyundan çok da farkı olmadığını düşünüyorum, bu yüzden düşük FPS almazsın.
Optimizasyon çok iyi değil bu arada. 3060 ile 1080p'de bile 60 FPS alanı gördüm. Steam yorumlarında da optimizasyondan şikayetçi bir sürü insan var. Ama bunlar zamanla düzelir düzelmez değil.

Optimizasyon çok iyi değil bu arada. 3060 ile 1080P'de bile 60 FPS alanı gördüm. Steam yorumlarında da optimizasyondan şikayetçi bir sürü insan var. Ama bunlar zamanla düzelir düzelmez değil.

Hala ortada bir karşılaştırma yok neyi kanıtlamaya çalıştınız? Aralarında grafik anlamında fark olmadığını söyledim. Çıkıp da "Dying Light 2'nin grafikleri Dying Light 1'den daha iyi!" falan demedim.

Ve dediğiniz gibi optimizasyon sorunları düzelmeyecek şeyler değiller, her oyun çıkış yaptığında optimizasyon sorunu olur.

Hocam ben mi anlatamıyorum siz mi anlayamıyorsunuz bilemedim. Demek istediğim iki oyun bir değil, grafikler çok farklı olmasa bile çok daha büyük bir oyun ve optimizasyon farkı var. Bu yüzden bunu 1. oyunda FPS sıkıntısı yaşamazsan bunda da yaşamazsın gibi bir mantıkla cümle kurduğunuz için dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…