RX 570 ekran kartı alınır mı?

Hocam daha önce bu ekran kartını kullanıyordum,eğer yüksek grafikli oyunlar oynayacaksanız bu ekran kartı size yeterli olur,örneğin rdr2 kaldırabilir.

Sisteminize, alacağınız fiyata göre evet veya hayır. Yıllarca ikinci el rx 560 kullandım hiçbir sorun yaşamadım

Hocam Evet alınır ama ne için kullanacaksınız öncelikle? Ayrıca bu kartta driver sorunu yaşamanız olası bütçenizi artırabilirseniz rx5500xt almanız daha mantıklı olacaktır.

Hocam Evet alınır ama ne için kullanacaksınız öncelikle? Ayrıca bu kartta driver sorunu yaşamanız olası bütçenizi artırabilirseniz rx5500xt almanız daha mantıklı olacaktır.
2-3 tane 570, 1 tane 470, 1 tane 6850, 2 tane 6870, sayısız HD serisi kart kullanmama ve drşver kurulumlarını yapıp test etmeme rağmen bir sıkıntı yaşamadım.

2-3 tane 570, 1 tane 470, 1 tane 6850, 2 tane 6870, sayısız HD serisi kart kullanmama ve drşver kurulumlarını yapıp test etmeme rağmen bir sıkıntı yaşamadım.
2 tane rx580 1 tane rx5500xt kullanmama rağmen hepsinde de windows kaynaklı driver çakışması sorunu yaşadım,Çözümü kolay ama aldığınız kart böylesine sorunlarla uğraştırınca can sıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…