RX 570 Ekran kartı VRAM yanık mı?

ASUS ROG STRIX RX 570.

Bütçem kısıtlı ikinci el bu kartı alacaktım VRAM üzerinde böyle bir şey var bu yanık mıdır? FurMark'ta herhangi bir bozulma olmadı.
Oyunlarda başta drop oluyor sonra düzeliyor.
Bir de yonga setlerinin yönü farklı bu normal mi?
Bu durumu kartı içini açtığımda fark ettim macun yeni sürüldüğü için değiştirmedim daha sonra FurMark yaptığımda 7. dakikada ekran siyah oldu fanlar son hız dönmeye başladı bu VRAM ile mi alakalıdır yoksa macunu baştan bir daha sürmediğim için mi? (İlk başta 5dk FurMark yapmıştım derece aynı 75 değişmedi.)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-17 at 15.28.20.jpeg
    223,2 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz niye açtınız ki kartı? Çok kötü bakım yapılmış. İade edin, almayın.

Kart eski macunlar hep böyle. Kartın macununu yenileyin ve takın. OCCT'de VRAM testi yapın ona göre sorun çıkartırsa arızalıdır. Buradan yanık olup olmadığı anlaşılmaz. Belki sıcaklıktan rengi açıldı?

Siz niye açtınız ki kartı? Çok kötü bakım yapılmış. İade edin, almayın.

Satan arkadaş RGB LED'in kablosunu takmayı unutmuş takmak için açmıştım o esnada fark ettim, bu VRAM'ler neden bu renkte bilginiz var mı? Başka kartlarda da görmüştüm en son kendim denk geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:

FurMark testi başlatmıştım 50dk olmuş sonuç bu şekilde sistemdeki kasam eski tip tek fanlı kasa oluğu için sıcaklık yüksek olabilir yine de OCCT testi yapmamı ister misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-17 at 20.43.52.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 36
FurMark testi başlatmıştım 50dk olmuş sonuç bu şekilde sistemdeki kasam eski tip tek fanlı kasa oluğu için sıcaklık yüksek olabilir yine de OCCT testi yapmamı ister misiniz?
Vram sorunu yok gibi ama yapın OOCT'den. Ayrıca kasa kapağını açıp çekip atın furmarkı. Yine böyle ise düzgün bir termal sürün Aeronaut yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…