RX 570 Ekran Kartına PSU Önerisi

Berat Özbey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD RX 470 veya RX570'e ucuz bir PSU lazım. 2.el olur fark etmez. Öneri yapar mısınız? PSU'dan çok anlamıyorum. 500W 80+ falan var ya da normal 500W. Ne fark ediyor? 650W bir PSU gördüm 80+ sertifikası yok ama 150 TL. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar AMD RX 470 veya RX570'e ucuz bir PSU lazım. 2.el olur fark etmez. Öneri yapar mısınız? PSU'dan çok anlamıyorum. 500W 80+ falan var ya da normal 500W. Ne fark ediyor? 650W bir PSU gördüm 80+ sertifikası yok ama 150 TL. Yardımcı olur musunuz?

150TL PSU ile bir cacık olmaz.

1. Amazon.com.tr
2. Amazon.com.tr
Normalde daha ucuz PSU'lar var güvenir misin bilmem. Şahsen güveniyorum ve tanıdıklarıma da tavsiye ediyorum. Linç atmanın anlamı yok 🙃

PSU seçerken dikkatli olmak gerekir zaten arkadaşlar ürünleri bırakmışlar düşük bütçeye yönelmeyin sistemi cacık PSU'ya emanet etmeyin :D

Ben RX 570 sistemime 400W +80 Bronze High Power kullanıyorum 2 sene olacak bir sıkıntı yaşamadım. Ama benim tek fan 4 pin PCI güç istiyor ve 400W da 4 pin var çift fanlıysa sizin yüksek ihtimal 8 pin isteyecektir. 500W modellerinde 8 pin bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı