Arkadaşlar AMD RX 470 veya RX570'e ucuz bir PSU lazım. 2.el olur fark etmez. Öneri yapar mısınız? PSU'dan çok anlamıyorum. 500W 80+ falan var ya da normal 500W. Ne fark ediyor? 650W bir PSU gördüm 80+ sertifikası yok ama 150 TL. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar AMD RX 470 veya RX570'e ucuz bir PSU lazım. 2.el olur fark etmez. Öneri yapar mısınız? PSU'dan çok anlamıyorum. 500W 80+ falan var ya da normal 500W. Ne fark ediyor? 650W bir PSU gördüm 80+ sertifikası yok ama 150 TL. Yardımcı olur musunuz?
Adata XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Fsp Fsp500-60ahbc 500w 80+ Pfc Aktif Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Minimum boyle bir sey oneririm, butce bu kadar cikamazsa bu tarz urunlerin 2.ellerini 150-200 TL'den bulabilirsin. (Aerocool VX Plus, High Power Eco, Xigmatek X-Power)
1. Amazon.com.tr
2. Amazon.com.tr
Normalde daha ucuz PSU'lar var güvenir misin bilmem. Şahsen güveniyorum ve tanıdıklarıma da tavsiye ediyorum. Linç atmanın anlamı yok
1. Amazon.com.tr
2. Amazon.com.tr
Normalde daha ucuz PSU'lar var güvenir misin bilmem. Şahsen güveniyorum ve tanıdıklarıma da tavsiye ediyorum. Linç atmanın anlamı yok
PSU seçerken dikkatli olmak gerekir zaten arkadaşlar ürünleri bırakmışlar düşük bütçeye yönelmeyin sistemi cacık PSU'ya emanet etmeyin
Ben RX 570 sistemime 400W +80 Bronze High Power kullanıyorum 2 sene olacak bir sıkıntı yaşamadım. Ama benim tek fan 4 pin PCI güç istiyor ve 400W da 4 pin var çift fanlıysa sizin yüksek ihtimal 8 pin isteyecektir. 500W modellerinde 8 pin bulunuyor.
1. Amazon.com.tr
2. Amazon.com.tr