RX 570 ekran sinyal yok hatası

ÖmerYL

Hectopat
XFX RX 570 4 GB ekran kartımı 5-6 aydır kullanmaktayım hiçbir sorunu yokken son zamanlarda bazen boşta 50 derece sabit oluyor bazen boşta 30 derece oluyor ve YouTube'da video izlerken birden kilitleniyor. Sistem böyle anlık ekrana değişik şekiller geliyor daha sonra sinyal yok hatası veriyor. Bazen sinyal yok demeden düzeliyor bazen de düzelmiyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Bu sorun hep internet tarayıcısı açıkken oluyor oyun oynarken sorun olmuyor ve tekrar açtığımda beklenmeyen bir sistem arızasından dolayı WattMan ayarları yükledi uyarısı veriyor. Bugüne kadar hiç olmazdı son 2021 güncellemesini yapınca olmaya başladı. Optional versiyonuda recommended versiyonu da denedim 2021 versiyonlarını maalesef iki driverda aynı sorun devam etmekte yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem özellikleri: i3 10100F, RX 570 4 GB, 8 GB Adata XPG 2933MHz RAM, 650W sharkoonv2 PSU, Gigabyte H410M S2H, Game booster kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı