RX 570 ekranda kare şekiller belirmesi ve bilgisayarın donması

rulinq65

Centipat
RX 570 Nitro+
Ryzen 5 1600 AF.
8 GB 3000 MHz RAM.
A320M S2H.
Seagate 500GB 7200 RPM.
Arkadaşlar, bilgisayar açılıyor ve aniden resimdeki gibi oluyor. Monitör sürekli gidip geliyor. PC çok yavaşlıyor. Anca bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığım zaman sorun çözülüyor. Bu sorun arada bir oluyor ve hep değil. Benim şüphem HDD'den, sizce sorun nerededir?

Dosya Ekleri

• IMG_20200326_150920.jpg
    IMG_20200326_150920.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum, ekran kartı arızası muhtemelen. DDU ile sürücüleri güvenli modda kaldırıp, yeniden sürücü yüklemesi yapabilirsiniz. Sonuç alamazsanız, ekran kartınızı servise göndermek gerekecektir.

RX 570 Nitro+
Ryzen 5 1600 AF.
8 GB 3000 MHz RAM.
A320M S2H.
Seagate 500GB 7200 RPM.
Arkadaşlar, bilgisayar açılıyor ve aniden resimdeki gibi oluyor. Monitör sürekli gidip geliyor. PC çok yavaşlıyor. Anca bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığım zaman sorun çözülüyor. Bu sorun arada bir oluyor ve hep değil. Benim şüphem HDD'den, sizce sorun nerededir?

Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama çözebildiniz mi aynısı bende oluyor nadiren böyle açılır açılmaz bir işlem yaparsam böyle oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı