RX 570 en iyi performans için hangi işlemci alınmalı?

lethality7

Decapat
RX 570 4 GB için en yüksek FPS'i almak için bu 4 işlemciden hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap hiçbiri R5 2600 öneririm.
Şaka mısın ???? R5 2600 o karta fazla geliyor %30 luk güç kaybin olur bende r3 2300x var r5 2600 testlerine bakiyorum neredeyse tüm oyunlarda geçiyor ama render gibi konularda r5 2600 ideal seçim

Bende ryzen 5 2600 öneriyorum. İyi bir soğutucu ile sizi uzun süre idare edebilecek bir işlemci, ayrıca çoklu çekirdek performansı da gayet iyi size büyük kolaylık sağlar.

Ben diyorum ki hepsiyle ayni performansi alirsin. Çünkü hepsi o karti besleyebilecek islemciler. Ama ilerdr ekran kartini yükseltebilirsin. O yüzden almisken eger bütçe varsa iyisini almak daha mantikli olur.

Ryzen 5 1600 neredeyse Ryzen 5 2600 ile aynı fiyat. Ryzen 5 1600x ise 2600 dan pahalı.. Yani burada tercih edilmesi gereken olmuşken en iyisi olsun deyip, çekirdek sayısı ve izlek sayısı çok olan ve yeterince besleyecek olan ryzen 2600 almak olur. Rahat çalışır işlemcin.

Ryzen 5 2500X nasıl bir seçim olur arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…