Cudi47 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende RX 570 4 GB ekran kartı var ve mining yapmak istediğimde Ergo coin için hangi overclock ayarıyla en yüksek MH elde edilir?
Merhaba arkadaşlar. Bende RX 570 4 GB ekran kartı var ve mining yapmak istediğimde Ergo coin için hangi overclock ayarıyla en yüksek MH elde edilir?
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 30 Kasım 2021 #2 BIOS mod atmadan pek bir performans alamazsınız. Ayarlar ETH ile aynı. ELPIDA memory ile 70 mhs alıyorum.
BIOS mod atmadan pek bir performans alamazsınız. Ayarlar ETH ile aynı. ELPIDA memory ile 70 mhs alıyorum.
Cudi47 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #3 sens4k dedi: BIOS mod atmadan pek bir performans alamazsınız. Ayarlar ETH ile aynı. ELPIDA memory ile 70 mhs alıyorum. Genişletmek için tıkla... bıos mod dediğiniz nedir bide biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirim fazla bilgim yok 570 ile
sens4k dedi: BIOS mod atmadan pek bir performans alamazsınız. Ayarlar ETH ile aynı. ELPIDA memory ile 70 mhs alıyorum. Genişletmek için tıkla... bıos mod dediğiniz nedir bide biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirim fazla bilgim yok 570 ile