RX 570 Error 43 hatasi

FuatTrgt

Centipat
Arkadaşlar hepinize, merhaba bu sene çocuğum için bilgisayar topladım. Bu gün kargo ile RX 570 geldi. 2. el almıştım, arkadaş crossfire için kullanmış. Bu gün kartı taktım ve DXDiag girince bir de ne göreyim! Ekran kartımı görmüyor. DXDiag ekran kısmına girince şunlar yazıyor;
AD: Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü
Yaklaşık toplam bellek: 4 GB
Görüntü belleği: 0 MB
Paylaşılan bellek: 4 GB
Ve altta hata veriyor: "Radeon RX 570 Series cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 43' aratın"
Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ben bu sorunu nasıl çözücem arkadaşlar? mining ne bilmiyorum önemli değil.
Kartı adama geri gönderin. Uğraşmaya değmez. Üstüne biraz daha ekleyip sıfırını almalısınız. Bu sorun çözülse bile ekran kartı çok fazla götürmeyecektir.

Orijinal BIOS yüklemeniz lazım. Sorun öyle çözülüyor. Kart modelini tam söyleyin. İşlem sırasında yanlış bir hareket yaparsanız kart çöp olabilir.
Gigabyte RX 570 4 GB Rev 1.1
Kartı adama geri gönderin. Uğraşmaya değmez. Üstüne biraz daha ekleyip sıfırını almalısınız. Bu sorun çözülse bile ekran kartı çok fazla götürmeyecektir.
Mining yok crossfire için undervolt yapmış arkadaş.
Orijinal BIOS yüklemeniz lazım. Sorun öyle çözülüyor. Kart modelini tam söyleyin. İşlem sırasında yanlış bir hareket yaparsanız kart çöp olabilir.
Onu nasıl yapıcam?
Arkaşlar şimdi adamı aradım yayın için değerleri arttırmış tek mining yapmamış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı