RX 570 Error 43 hatasi

FuatTrgt

Centipat
Arkadaşlar hepinize, merhaba bu sene çocuğum için bilgisayar topladım. Bu gün kargo ile RX 570 geldi. 2. el almıştım, arkadaş crossfire için kullanmış. Bu gün kartı taktım ve DXDiag girince bir de ne göreyim! Ekran kartımı görmüyor. DXDiag ekran kısmına girince şunlar yazıyor;
AD: Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü
Yaklaşık toplam bellek: 4 GB
Görüntü belleği: 0 MB
Paylaşılan bellek: 4 GB
Ve altta hata veriyor: "Radeon RX 570 Series cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 43' aratın"
Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satan arkadaş hala yalan söylüyor. O kartın BIOS'u değiştirilip mining yapılmış, yani kripto para kazanmak için BIOS'u değiştirilmiş. O mining BIOS'uyla Windows'ta sıkıntılar oluyor.

Bu konuya bakarak kendi kartınıza uygun BIOS'u indirip anlatılan şekilde yükleyin. Sonra sorun kalmaz. Benim kartımda da öyleydi ancak 2 dakikada bu işlemi yaptım sorunum çözüldü.

Kartınıza uygun BIOS'un bu olması lazım. Yinede tam model numarasından kontrol edip öyle yükleyin.

Son düzenleme:
Nasıl çözdüğünü anlatırsanız bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlara da yardımcı olursunuz.
Bi video vardı atayım size
bu çpcuğun yaptığını yaptı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Uygulamayı yönetici olarak açtı normal açarsanız olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı