Roalexx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 RAM Crucial Ballistix 8GB SSD veya HDD modeli 1 TB HDD Ekran kartı Rx570 Expedition 4gb Anakart EX-A320M-GAMING İşlemci Ryzen 3 3200g Sistemim CS2'yi sorunsuz bir şekilde oynatır mı?
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 22 Ocak 2024 #2 Roalexx dedi: Sistemim CS2'yi sorunsuz bir şekilde oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.662 Çözümler 23 22 Ocak 2024 #3 Oyun bedava zaten, indirip denemek daha mantıklı. Her ayarı denersin en azından.
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 22 Ocak 2024 #4 JoeBlackk dedi: Oyun bedava zaten, indirip denemek daha mantıklı. Her ayarı denersin en azından. Genişletmek için tıkla... İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız.
JoeBlackk dedi: Oyun bedava zaten, indirip denemek daha mantıklı. Her ayarı denersin en azından. Genişletmek için tıkla... İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız.
Roalexx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 JoeBlackk dedi: Oyun bedava zaten, indirip denemek daha mantıklı. Her ayarı denersin en azından. Genişletmek için tıkla... Oyun şuan iniyor zaten bir sorayım dedim. Ahmet Demircioğlu dedi: İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Maalesef internetim çok kötü.
JoeBlackk dedi: Oyun bedava zaten, indirip denemek daha mantıklı. Her ayarı denersin en azından. Genişletmek için tıkla... Oyun şuan iniyor zaten bir sorayım dedim. Ahmet Demircioğlu dedi: İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Maalesef internetim çok kötü.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.662 Çözümler 23 22 Ocak 2024 #6 Ahmet Demircioğlu dedi: İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Tecrübeyi, yaparak öğrenmeyi boşa vakit kaybetmek olarak tanimlamazdim.
Ahmet Demircioğlu dedi: İnterneti kötü olabilir. Boşuna vakit kaybetmek istemiyor olabilir. Böyle demek mantıksız. Genişletmek için tıkla... Tecrübeyi, yaparak öğrenmeyi boşa vakit kaybetmek olarak tanimlamazdim.
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 22 Ocak 2024 #7 JoeBlackk dedi: Tecrübeyi, yaparak öğrenmeyi boşa vakit kaybetmek olarak tanimlamazdim. Genişletmek için tıkla... Tecrübeyi bende boşa vakit diye tanımlamıyorum. Ancak dediğim gibi interneti de kötüymüş zaten.
JoeBlackk dedi: Tecrübeyi, yaparak öğrenmeyi boşa vakit kaybetmek olarak tanimlamazdim. Genişletmek için tıkla... Tecrübeyi bende boşa vakit diye tanımlamıyorum. Ancak dediğim gibi interneti de kötüymüş zaten.