E Efe Hamza Yılmaz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 385 3 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modeli olan bir ekran kartım var. Default fan ayarlarında 78 dereceye kadar çıkıyor. Nasıl bir fan ayarı çekebilirim? Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modeli olan bir ekran kartım var. Default fan ayarlarında 78 dereceye kadar çıkıyor. Nasıl bir fan ayarı çekebilirim? Teşekkürler şimdiden.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 3 Nisan 2021 #2 UV yapabilirsiniz. Fan ayarının otomatikte durması daha iyi olacaktır.
E Efe Hamza Yılmaz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 385 3 Nisan 2021 #3 blavlmao dedi: UV yapabilirsiniz. Fan ayarının otomatikte durması daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam. Fan ayarlarını sıfırladığım zaman bir önceki fan ayarını kullanıyor anlamadım gitti.
blavlmao dedi: UV yapabilirsiniz. Fan ayarının otomatikte durması daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim hocam. Fan ayarlarını sıfırladığım zaman bir önceki fan ayarını kullanıyor anlamadım gitti.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 3 Nisan 2021 #4 Afterburner üzerinden en kolayından şu çubuğu deneyerek aşağı indirebilirsiniz. Ancak tam performans ile UV istiyorsanız Afterburner üzerinde Ctrl + F'ye basıp voltaj çubuğuyla oynayabilirsiniz. Her zaman en solu seçin. İstediğiniz voltajı seçebilirsiniz, deneyerek yapın tabii.
Afterburner üzerinden en kolayından şu çubuğu deneyerek aşağı indirebilirsiniz. Ancak tam performans ile UV istiyorsanız Afterburner üzerinde Ctrl + F'ye basıp voltaj çubuğuyla oynayabilirsiniz. Her zaman en solu seçin. İstediğiniz voltajı seçebilirsiniz, deneyerek yapın tabii.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 3 Nisan 2021 #5 Forumda ayrıntılı undervolt rehberleri mevcut. Bakarsan işine yarayacaktır dostum.