K kadirrr5 Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 12 24 Şubat 2019 #1 Yeni PC topladım apex legend oyununda ciddi anlamda ekranda takılmalar oluyor. FPS sürekli 70-80 arası hiç düşmüyor. LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar monitör bu HDMI kablo ile kullanıyorum. Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (11266-34-20G) ekran kartım da bu model. Masa üstü sağ tık yapıp Radeon uygulamasını açıp ekran bölümüne girdiğimde FreeSync özelliğini aktif edemiyorum o kısım siyah gözüküyor. Sizce sorun nerede nasıl aktif edebilirim FreeSync özelliğini? Bir de Apex gibi oyunda sıfır sistemde Max 75c ekran kartı sıcaklığı normal mi? Çoğunlukla 70c kalıyor fan devir hızı otomatikte gözlemlediğimde 45-50 arası dönüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2019
Yeni PC topladım apex legend oyununda ciddi anlamda ekranda takılmalar oluyor. FPS sürekli 70-80 arası hiç düşmüyor. LG 21,5" 22MK430H Full HD Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar monitör bu HDMI kablo ile kullanıyorum. Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (11266-34-20G) ekran kartım da bu model. Masa üstü sağ tık yapıp Radeon uygulamasını açıp ekran bölümüne girdiğimde FreeSync özelliğini aktif edemiyorum o kısım siyah gözüküyor. Sizce sorun nerede nasıl aktif edebilirim FreeSync özelliğini? Bir de Apex gibi oyunda sıfır sistemde Max 75c ekran kartı sıcaklığı normal mi? Çoğunlukla 70c kalıyor fan devir hızı otomatikte gözlemlediğimde 45-50 arası dönüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.176 Makaleler 5 Çözümler 29 24 Şubat 2019 #2 Varsa ayar monitörden de açman lazım, ondan sonra ekran kartında o ayar seçilebilir olur. Bu arada biraz ayar kısarak o ekran kartıyla daha yüksek FPS alınabilir. Buradan hareketle 144 HZ freesync monitör de kullanabilirsin.
Varsa ayar monitörden de açman lazım, ondan sonra ekran kartında o ayar seçilebilir olur. Bu arada biraz ayar kısarak o ekran kartıyla daha yüksek FPS alınabilir. Buradan hareketle 144 HZ freesync monitör de kullanabilirsin.